reklamı kapat

POPÜLER

Marshall Motif ANC

Marshall Motif ANC

Marshall Minor III

Marshall Minor III

Marshall Motif ANC ve Minor III kablosuz kulaklıklarla tanışın

 - Güncelleme: 15 Eylül 2021 18:11

Marshall Motif ANC ve Minor III kablosuz kulaklık modelleri tanıtıldı. Ürünler hem teknik olarak hem de tasarımsal olarak ses getirdi.

Marshall Motif ANC kablosuz kulaklık, siyah renkte, bizce gerçekten dikkat çekici bir tasarımla karşımızda. Firmanın ikonik tasarım dilini iyi yansıtan model, kulak içi formunda hazırlanmış.

İsminde de geçtiği üzere ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği bulunan 6 mm sürücülere sahip Motif ANC, gürültü engelleme ile beraber 4 saatin üzerinde bir kullanım ömrü getiriyor. Bu süre hazne ile beraber 20 saat kadar artırılabiliyor. IPX5 sertifikası olan ve böylece spor için de uygun olan ürün, kablosuz şarj destekli ve telefon görüşmesi için de kullanılabiliyor.

Marshall Minor III ise hemen aşağıda gördüğünüz form faktörünü benimsiyor. Tasarımı bizce yine oldukça şık olan model, 12 mm sürücüler üzerine kuruluyor ve IPX4 sertifikasına sahip. Normal olarak 5 saat, hazne ile beraber ise ekstra 20 saat pil ömrü getiren ürün, ANC’ye sahip değil. Bu model de telefon görüşmesi için kullanılabiliyor.

Marshall Minor III 130 dolar, Marshall Motif ANC ise 200 dolardan raflardaki yerini alıyor. İki kulaklığın da ileride Türkiye’de satılmasını bekliyoruz.

Marshall Minor III

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marshall Minor III ve Motif ANC öncesinde Marshall Mode II gelmişti

Hatırlamak adına 6 mm dinamik sürücüler üzerine kurulan ürün, kulak içi formunu benimsiyor ve bağlantı tarafında Bluetooth 5.1 kullanıyordu. IPX4 sertifikasıyla (Hem hazne hem kulaklıklar) suya karşı dayanıklılığı olan Mode II kablosuz kulaklık, firma tarafından aktarıldığı kulaklıklar ile 5 saat, hazne ile beraber 25 saat kadar bir pil / kullanım ömrü getiriyor.

Haznesi USB-C üzerinden doldurulabilen kablosuz kulaklık, yerleşik mikrofonlarıyla telefon görüşmesi için de kullanılabiliyor. ANC özelliği olmayan modelin açıklanan yurt dışı satış fiyatı ise 179 dolar seviyesinde yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Uçabilen güvenlik kamerası, evet uçabilen