reklamı kapat

POPÜLER

Acer ConceptD 7 Ezel Pro
Acer ConceptD 7 Ezel Pro

Profesyonelleri hedef alan Acer ConceptD 7 Ezel Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

Acer, içerik üreticilerine yönelik geliştirdiği dizüstü bilgisayarı Türkiye’de satışa sundu. Dönüştürülebilir yapısıyla dikkat çeken Acer ConceptD 7 Ezel Pro, beş farklı modda kullanılabiliyor.

CES 2020 İnovasyon Ödülü’ne sahip dizüstü bilgisayarda, Acer’ın Ezel adını verdiği menteşeler kullanılıyor. Bu tasarım, dizüstü bilgisayarı her tür çalışma senaryosuna uygun hale getiriyor.

ConceptD 7 Ezel Pro’nun dokunmatik ekranı, birlikte sunulan hızlı ve hassas Wacom EMR kalem ile doğal bir yazı yazma deneyimi sağlıyor. Kullanıcılar not alabilecekleri gibi cihaz üzerinde çizim de yapabiliyor. ConceptD 7 Ezel Pro’da yer alan paylaşım modu, askı modu, stant modu, tablet modu veya ekran modu gibi farklı kullanım seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor. Bilgisayarın 3.840 x 2.160 piksel çözünürlüklü ekranı 400 nit parlaklık sunuyor.

Entegre renk düzeltme teknolojilerinin kullanıldığı ConceptD 7 Ezel Pro’nun ekranı Pantone Matching System (PMS) renklerini gerçekçi şekilde sunabiliyor. Böylece Adobe renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan gerçekçi renk üretimi ve Delta E < 2 renk doğruluğu elde ediliyor.[haber id="716561"]Sekiz çekirdekli 10. Nesil Intel Core i7-10875H işlemci, NVIDIA Quadro RTX 3000 GPU, 16 GB DDR4 RAM ve 1 TB NVMe PCIe SSD bilgisayarın sunduğu özellikler arasında. ConceptD 7 Ezel Pro modelinde 40 Gb/sn hıza sahip iki USB-C ThunderBolt 3 bağlantı noktasının yanı sıra, iki adet USB 3.1, bir adet HDMI 2.0 bağlantı noktası ve pürüzsüz cam touchpad yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar güç tuşu üzerindeki parmak izi okuyucuyla Windows Hello özelliğini kullanarak cihazlarına daha güvenli giriş yapabiliyor. Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-71P, 29.040 TL fiyatla kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

İlginizi Çekebilir

Renk değiştirebilen telefon prototipi