reklamı kapat

POPÜLER

MMA
MMA Smarties

Mobil pazarlamadaki en iyilerin belirleneceği SMARTIES Ödül Töreni için geri sayım başladı

SMARTIES Ödül Töreni için geri sayım başladı. Aralık ayının ikinci haftasında gerçekleşecek törende
mobil pazarlama dünyasının yenilikçi ve başarılı kampanyaları sahiplerini bulacak.

Mobil Pazarlama Derneği (MMA) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen yarışma, Türkiye ve dünyadan pek çok başarılı ekip ve projenin ödüllendirilmesini sağlayacak. SMARTIES, 11. senesinde “Yaratıcılık & İnovasyon Günleri” adı altında 1. gün “AI&İnovasyon” , 2.gün “Modern Pazarlama” ve 3.gün “Yaratıcılık” temaları çerçevesinde Türkiye’den ve Dünya’dan fikir önderlerini ağırlayacak. Etkinlik 7-9 Aralık 2021 tarihleri arasında online gerçekleştirilecek.

Etkinliğin ilk gününün teması olan ”AI&İnovasyon” a yönelik oturum 7 Aralık 13.00 -18.00 aralığında düzenlenecek. Reckitt, Facebook, AdColony gibi şirketlerin oturumlarının yer alacağı bu panelde Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, MMA Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve AI İnovasyon Yürütme Kurulu Başkanı Zehra Öney moderatörlüğünde yapay zeka konuşulacak.

Türkiye haricinde dünyada da yaptığı işlerle konuşulan Refik Anadol, Nike iş birliğinde gerçekleşen ”Hope Alkazar” Projesinin detaylarını Nike Türkiye Ülke Yöneticisi Ahu Altuğ ile MMA SMARTIES’de Alkazar Sineması’ndan anlatacak.

Ahmet Pura

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MMA Başkanı Ahmet Pura SMARTIES Ödül töreni hakkında açıklamada bulundu

MMA Başkanı Ahmet Pura, “Bu seneki etkinliğimiz modern pazarlama adına çok önemli isimleri barındırıyor. Etkinlik içeriğimizi yılın başında üyelerimiz ve sektör takipçilerimize çıktığımız MMA Bilinirlik Anket’i çıktılarına göre tasarladık. Üç gün boyunca ulusal ve uluslarası pazarlama ve teknoloji alanında uzman isimlerin konuşmalarını dinleyen katılımcılar da MMA Yaratıcılık ve İnovasyon Sertifikası kazanacak” dedi. Mobilin reklam yatırımları içerisindeki önemine dikkat çeken Ahmet Pura sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi döneminin devamıyla birlikte kullanım alışkanlıkları tüketicilerde kalıcı olarak değişti. E-ticaret, içerik tüketimi, eğitim, oyun gibi alanlarda mobil yoğun dijital kullanım gerçekleşti. Böylece 2021’in ilk yarı yılında yapılan 12,5 milyar TLlik medya ve reklam yatırımlarında mobilin payı yüzde 65’e ulaştı. Mobil’in dijital içindeki payı ise yüzde 68’leri buldu.”

İlginizi Çekebilir

Pazarın en küçük aksiyon kamerası ile tanışın