reklamı kapat

POPÜLER

Plotagraph + Photo Animator ücretsiz uygulama

17,99 TL fiyatlı animasyon uygulaması kısa süreliğine ücretsiz [İndir]

 - Güncelleme: 27 Ekim 2017 17:01

Geçtiğimiz ay popüler tilt  oyunu INKS.‘i ücretsiz yayınlayan Apple, iOS platformundaki Plotagraph + Photo Animator isimli animasyon uygulaması için de bir sürpriz yaptı. Uygulama kısa süreliğine ücretsiz olarak indirilebiliyor!

Fotoğraflara hayat veren bir tür animasyon uygulaması olan Plotagraph + Photo Animator, kullanıcıların hareketsiz fotoğraflarını döngüye sokan bir videoya veya hareketli bir PNG’ye dönüştürmesine imkan tanıyor. Kullanıcılar bir fotoğraf seçerek veya çekerek, hareket yönünü göstermek için bir animasyon izi oluşturabiliyor.

Animasyon hızının da ayarlanabileceği uygulamada animasyon aracı, seçim aracı, maske, silgi ve gerçek zamanlı animasyon hız kontrolü özelliği bulunuyor. Apple Pencil basınç duyarlılığına da destek veren uygulamayı ücretsiz olarak indirmek ise oldukça basit.

Ücretsiz animasyon uygulaması: Plotagraph + Photo Animator

17,99 TL‘lik fiyat etiketli uygulamayı ücretsiz edinmek için ilk etapta Apple Store (App Store değil bu kısım önemli) uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve ardından uygulama içinden Mağazalar kısmına gitmeniz gerekiyor. Daha sonra Atölyeler ve Etkinlikler yazan kısmın hemen alt tarafında yer alan  Plotagraph+ Photo banner’ını seçip* uygulamayı ücretsiz yüklemek mümkün. Uygulamayı 15 Ocak 2018‘ye kadar ücretsiz indirebileceğinizi belirtelim.

*Eğer görüntülemiyorsanız iki banner arasında sağ-sol yönlerinde geçiş yapabilirsiniz.

3