reklamı kapat

POPÜLER

Dodge MOWAG B300
Dodge MOWAG B300
Dodge MOWAG B300
Dodge MOWAG B300
Dodge MOWAG B300
Dodge MOWAG B300

1978 model Dodge MOWAG B300’ü satmak için hazırlanan kıskandıran videolar [İzle]

İnsanoğlu yaratıcılığını hiç ummadığınız projelerde ya da alanlarda kullanabiliyor. Bunu son yıllarda özellikle otomobil ilanlarında görüyoruz ve bunlardan bir tanesi ile karşı karşıyayız. İşte 1978 model Dodge MOWAG B300‘ü satmak için hazırlanan kıskandıran videolar.

Bu yaratıcı videolar Hamish Waterhouse tarafından hazırlanmış. Hannah Chisnall ve 1978 model Dodge MOWAG B300 ile çıktıkları turdan kendi deyimiyle milyonlarca ufak fotoğraf çeken Waterhouse, bu fotoğraflardan aracın satışını kolaylaştırmak adına videolar oluşturmuş. Çalışmada Fujifilm X100T aynasız fotoğraf makinesiyle çekilen fotoğraflar time-lapse video tekniğiyle bir araya getirilmiş. Çıkılan turlarda, kurulan kamplarda ve yaşanan maceralarda çekilen fotoğraflar, gerçekten özenilecek derece güzel duruyor. Bu eski “van” ile inanılmaz güzel zamanlar geçirdiği görülen ikili, hafızalarına harika anılar bırakmış duruyor. Şu an Kolombia’da yer aldığı söylenen van için 6.200 dolar fiyat isteyen Hamish Waterhouse, araçta 5,2 litrelik 318 V8 motor bulunduğunu belirtiyor. Acarın eski bir İsviçre itfaiye aracı olduğu da satış ilanında yer alıyor.

Dodge MOWAG B300’ü satmak için çok çalışılmış. Siz aracınızı satmak için bu kadar emek verir miydiniz?

Aracın satışı için gerçekten uğraşan ve iki tane Time-lapse video oluşturan Waterhouse, umarız amacına kısa zamanda ulaşır ve aracını satar. Bahsi geçen videoları direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

Video