reklamı kapat

POPÜLER

2017 Volkswagen Amarok’a Carlex Design’dan premium dokunuş [Galeri]

Sık sık yeni projelerle karşımıza çıkan Polonya merkezli Carlex Design ekibi, son tasarımlarının merkezine Volkswagen Amarok’u aldı.

Son dönemlerde pickup ve SUV modelleri üzerine yoğunlaştığını gördüğümüz Carlex Design ekibi, Ford Ranger ranger projesinin ardından yeni bir pickup geliştirmesiyle karşımızda. Yeni bir model olmasına rağmen Volkswagen’in en sevilenleri arasında üst sıralarda yer alan Amarok’u projesinin merkezine alan Carlex ekibi, Volkswagen’in yakın zamanda gerçekleştirdiği makyaj operasyonunun üzerine noktasal ve can alıcı iyileştirmeler yapmayı tercih etmiş. Renk seçeneği ayağında siyah ağırlıklı kırmızının tercih edildiği proje, Amarok’un iç dünyasına çok daha tatminkar bir hava getiriyor.


Daha çok kokpit odaklı yapılan değişimin dış tarafında, tercih edilen renk seçeneğine ek olarak sadece özel arazi lastiklerinin ve jantların olduğunu söyleyebiliriz. İçeride hemen her uygulamalarında olduğu gibi konsol bölümündeki tüm döşemeleri elden geçiren geliştirme ekibi bu detayları kapı içlerine kadar sürdürmeyi ihmal etmiyor. Yoğunlukla Alcantara döşemelerin kullanıldığı Amarok’un içerisinde kırmızı renkler kapı, vites bölümü ve direksiyonda şerit halinde yer alıyor. Amarok kullanıcıları için kullanıma sunulacak olan geliştirmenin fiyatı henüz netlik kazanmış değil.