reklamı kapat

POPÜLER

Playdead's Inside

2017 yılının en iyi iOS ve Android oyunları

Son yıllarda akıllı telefonlardaki işlemci ve grafik gücünün artmasıyla mobil platformlarda çok daha kaliteli oyunlar görmeye başladık. Neredeyse konsollarla yarışacak düzeyde oyunlar oyun tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Şu sıralar yeni bir iPhone veya Android’li bir akıllı telefon satın aldıysanız telefonunuzda oynayacağınız güzel oyunları sizin için derledik.

Playdead's Inside

Playdead’s INSIDE

-PS4, Xbox One ve Windows platformlarında boy gösteren Playdead’s INSIDE, mobil platformun başarılı oyunlarından LIMBO’nun geliştiricisinin imzasının taşıyor. Türkçe desteğiyle gelen oyun karanlık yapısıyla oyuncuları adeta içine hapsediyor. Görsel ve sanatsal anlatımı çok güçlü olan yapımın müzik anlatımı da bir o kadar başarılı. Oyunun iOS versiyonunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Video


Iron Marines

Iron Marines

Strateji oyunlarından keyif alıyorsanız Iron Marines sizin için iyi bir tercih olabilir. Bir Ortaçağ kule savunma oyunu Kingdom Rush’ın yapımcısı Ironhide Game tarafından geliştirilen Iron Marines, gerçek zamanlı, dinamik ve derin bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Cesur askerlerin güçlü mekanların ve güçlü uzaylıların yer aldığı oyunda oyuncuların savunma kulelerini savunmaları gerekiyor. Kahramanlar ile bulunduğunuz bölüm içinde kendi bölgenizi savunacağız oyunda görevleri tamamlamak ve düşmanları yok etmeniz gerekiyor. Akıllı mayınlar, destek birlikleri ve çok çeşitli özel silahlarla Iron Maries oyunculara eğlenceli bir deneyim sunuyor. Oyunun iOS versiyonunu buraya, Android versiyonunu ise buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Video


The Machines

The Machines

Artırılmış gerçeklik desteği sayesinde masaları birer savaş alanına dönüştüren The Machines, konsol kalitesindeki grafikleriyle göze çarpıyor. Şanghay merkezli Directive Games isimli oyun stüdyosunun imzasını taşıyan oyun, göz alıcı grafiklere ve ışık efektlerine imkan veren Unreal 4 ve Metal 2 ile geliştirilmiş durumda. Yeni iPad Pro’da saniyede 120 kare hızda çalışabilen oyun ARKit desteği sayesinde oyuncuların savaş alanının tam anlamıyla hissetmesini sağlıyor. Artırılmış gerçeklik özelliği yardımıyla oyuncular ilk deta bir oyunda ekranı nasıl göreceklerini tamamen kendileri kontrol edebiliyor. The Machines’in iOS versiyonunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Video


Monument Valley 2

Monument Valley 2

İmkansız bir mimari yapıda “Ro” isimli anne ve çocuğunun macerasını konu alan Monument Valley 2, bir önceki oyunda olduğu gibi görsel illüzyonlar yer alıyor. Mimari yapılardaki bulmacaları çözmeye çalıştığımz oyun, Monument Valley evreni içinde tamamen yeni bir hikaye sunuyor. Farklı etkileşimlerle deneyimi artıran oyun, etkileyici görselliği ve keyifli oynanış dinamikleriyle dikkat çeken Monument Valley 2’de 14 bölüm bulunuyor. Monument Valley 2’nin iOS versiyonunu buraya, Android versiyonunu ise buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Video


GRID

GRID Autosport

Mobil platformlardaki en başarılı yarış oyunlarından biri olan GRID Autosport, Codemaster imzasıyla geliyor. iOS platformunda yer alan oyun konsol kalitesindeki grafikleriyle gözlerimize bayram yaşatıyor. İçerisinde tam 100 adet otomobil ve 100 adet pist barındıran oyunda pist ve araç sayısı kolayca artırılabiliyor. Simülasyon ile arcade arasında bir oynayış sunan oyun, cihazların sensörleri ya da dokunmatik butonlardan da kontrol edilebiliyor. Aynı zamanda oyun kumanda desteği de bulunan Autosport, kişilere zorluk ayarını seçme şansı tanıyor. Gece yarışlarını bünyesinde barındıran yarış oyunu, kokpit için kullanım desteğine de sahip. iPhone ve iPad’ler üzerinden oynayabileceğiniz oyunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Video