reklamı kapat

POPÜLER

2018 BMW M5’in ilk performansına Need For Speed Payback’te tanık olun [Video]

Tanıtım etkinliğini BMW M5 ile birlikte yapan Need For Speed Payback, oyun tutkularına yeni bir deneyim sunmak için hazır.

Yeni jenerasyonuyla tanıtımı gerçekleştirilen 2018 BMW M5, geçtiğimiz haziran ayında Amerika’da düzenlenen oyun fuarı E3‘te Forza Motorsport 7 etkinliğine Porsche’nin yaptığı gibi yarış oyunuyla birlikte tanıtıldı. BMW ile EA arasında yapılan ortaklıkla Gamescom 2017 kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen Need For Speed Payback’te ile birlikte sahneye çıkan yeni M5, 2015 yılında yine bu ikili arasında gerçekleştirilen ortaklıkla tanıtılan M2’nin ardından tanıtılan ikinci model oldu.


Yeni nesil 4.4 litre hacimli TwinPower Turbo destekli sekiz silindir motoruyla toplamda 600 PS güç ve 750 Nm tork değerlerine sahip olan M5, ilk kez kullanılan dört tekerlekten çekişli altyapısıyla 0’dan 100’e hızlanmasını 3,4 saniyede tamamlayabiliyor. 0’dan 200’e hızlanmasınıysa sadece 11,1 saniyede tamamlayan 250 km/s’lik maksimum sürat değerli bu canavarı Need For Speed’in yeni bölümü Payback’te kullanmak da oyunu bekleyen kullanıcılar için güzel bir sürpriz olacak. Need For Speed Payback 10 Kasım’dan itibaren Xbox One, PS4 ve PC için kullanıma sunulacak.

VİDEO