reklamı kapat

POPÜLER

Hublot
Hublot
Hublot

2018 Dünya Kupası’na özel lüks akıllı saat: Hublot Big Bang Referee [Video]

Sabah paylaştığımız haberin üzerinden çok geçmeden Hublot, akıllı saati Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia’yı tanıttı. Anlaşılacağı üzere Dünya Kupası’na özel olarak geliştirilen saat, Hublot’nun ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyor.

Şirketin belirttiğine göre akıllı saatten yalnızca 2.018 adet üretilecek. 49 mm çapında olan saatin gövdesinde titanyum malzemesi kullanılıyor. Hublot’nun mekanik saatlerindeki benzer bir tasarım felsefesinin tercih edildiği saat, şık tasarımıyla piyasadaki akıllı saatlerden kolayca ayrılıyor. Dünya Kupası için hazırlanmış özel saat arayüzlerinin yer aldığı saat, maçların başlamasından 15 dakika önce kullanıcılara bildirim gönderiyor. Maç esnasında herhangi bir sarı kart veya kırmızı kartta kullanıcılara bildirimde bulunan saat, ülkeler için hazırlanmış saat arayüzleri haricinde istedikleri saat arayüzlerini indirebiliyor. Saatin ekranında 400 x 400 piksel çözünürlüklü ve 287 ppi piksel yoğunluklu AMOLED ekran yer alıyor. Hublot’un akıllı saatinin 50 metre su altında da rahatlıkla kullanabileceğini belirtelim.

iOS 9 ve üzeri, Android 4.4 ve üzeri işletim sistemli cihazlarla kullanılabilen saat, kablosuz şarja da destek veriyor. Eğlenceli saat arayüzlerine rengarenk kayışların eşlik ettiği saatte deri kayışlar tercih edilebiliyor.

Hublot’nun akıllı saati ne zaman ve ne gibi bir fiyattan satışa sunulacak?

1 Mayıs’ta dünya genelinde piyasaya sunulacağı açıklanan saatin satış fiyatı ise 5.000 dolar olacak.

Video