reklamı kapat

POPÜLER

iPhone X

2018 iPhone’larla ilgili beklenmedik gelişme

En son piyasaya sunduğu iPhone 8 ve iPhone X modellerinde Qualcomm’un ve Intel’in LTE modemlerine destek veren Apple’ın  bu yıl sadece bir şirketle çalışacağı konuşuluyor. Güvenilir kaynaklardan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, şirketin bu yıl satışa sunacağı modellerde sadece Intel modemlerine destek vereceğini belirtiyor.

Kuo geçtiğimiz kasım ayında yeni modellerde LTE hızının artacağını belirtmişti.  Güncellenmiş LCP anten modülüyle geleceği belirtilen telefonların bu sayede çok daha hızlı LTE aktarım (Gigabit hızlardan bahsediliyor) yapabileceği dile getirilmişti. 4×4 MIMO standardına destek vereceği ve bu sayede telefonların çok daha hızlı deneyim sunacağı ifade edilmişti. Intel modemlerle kıyaslandığında Qualcomm modemli telefonların daha yüksek LTE hızı sunduğunu belirtmekte yarar var.

Merakla beklenen yeni iPhone’ların satış fiyatları ne olacak?

Paylaşılan bilgilere göre Face ID teknolojisine sahip 6,1 inçlikmodelin 649 veya 749 dolardan, 5,8 inçlik ikinci nesil iPhone X 999 dolardan, 6,5 inçlik iPhone X Plus ise 1.099 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak.