reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Polo

2018 Volkswagen Polo GTI’ın merak edilen kokpitine, gece sürüşünün etkileyici detaylarıyla dahil olun [Video]

Bir süredir yurt dışında boy göstermeye başlayan 2018 Volkswagen Polo GTI, dijital ekranların hakim olduğu kokpitinde oldukça keyifli bir atmosfer vadediyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde test konuğumuz olan 2018 Volkswagen Polo, her geçen gün Türkiye yollarında kendisine daha fazla yer açıyor. Halihazırda 1.0 litrelik benzinli ve 1,6 litrelik dizel motor seçenekleriyle satın alınabilen yeni model, ünitelerinin aksine donanım ve paket kapsamında çok daha zengin seçeneğe sahip. Tabi ki bir tanesinin dışında; GTI! Avrupa’da GTI rozetiyle de sokaklara çıkmaya başlayan Polo’nun, bu versiyonunda karşımıza çıkan teorik detaylarını bir süredir yollarda görmeyi bekliyorduk. Özellikle kokpit bölümünde en büyük farkı yaratan dijital sürücü ekranıyla ilgili deneyim, kullanıcıların kafasını fazlasıyla kurcalayanlar arasındaydı. Neyse ki bu konudaki eksikler de yavaş yavaş giderilmeye başlanıyor. Lets Drive isimli Youtube kanalı tarafından yayınlanan sürüş videosunda aracın belki de en büyük farkını yaratan kokpitini gece görme fırsatına erişiyoruz.

2021 Volkswagen Polo

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

200 beygirlik güç

Bu haberin içeriği gereği daha çok görsellik ön planda olmasından ötürü sizleri çok fazla detayla meşgul etmek istemiyoruz. Bu yüzden 2018 Volkswagen Polo GTI’ın öne çıkan detaylarını paylaşarak sizleri video ile baş başa bırakacağız. Kaputunun altında 2.0 litrelik dört silindirli benzinli makinenin kullanıldığı versiyonda 200 beygirlik güç ve 320 Nm tork değerleri sunuluyor. 6 ileri DSG şanzımanla kombin edilen GTI, 0’dan 100’e hızlanmasını 6,7 saniyede tamamlarken maksimumda 236 km/s‘lik hıza erişebiliyor. Görsel şölen niteliğinde olan kokpitte ise 8 inç‘e kadar büyüyen multimedya ekranın, dijital sürücü ekranına eşlik ettiğini de belirtmekte fayda var. Yeni Polo ile ilgili merak ettiğiniz diğer detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Video

https://youtu.be/r4UMfHAigWU