reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max

2019 iPhone modellerinin isimleri hakkında yeni beklenti

Teknoloji devi Apple’ın gelecek iPhone modellerinin isimleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. İsim konusunda kafalar karışıyor.

Eylül ayında üç farklı iPhone modeli geliyor. İşte bu telefonlar, kılıf üreticilerine göre 11, 11 Pro ve 11 Pro Max olarak isimlendirilecek. XR’ın yerini alacak modele 11, Xs ve Xs Max’in yerini alacak modellere ise 11 Pro ve 11 Pro Max adlarını vereceği düşünülen Apple, burada ilginç bir dönüşüm planlıyor gibi duruyor. Bazı kaynaklar OLED ekranlı her iki modelin de adının 11 Pro olacağını söylerken, “Pro” takısı halen yeni iPhone’lara pek uymuyor. Akıllı telefon dünyasında devrim yaratacak bir özellik taşımayacak telefonlar, bu açıdan “Pro” takısını haketmiyor yorumları alıyor. Bir telefona “Pro” demek için OLED ekran ya da üçlü kameranın kesinlikle yeterli olmayacağı belirtiliyor. Ancak karşımızda Apple bulunuyor. Biliyorsunuz firmanın tam olarak ne yapacağı çok fazla kestirilemiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni iPhone modelleri çok merak edilmiyor

Bu yüzden de firmanın iPhone’lardan kazandığı para düşüyor. Halen en çok para telefon tarafından geliyor ancak bunun gelecekte değişeceği görülüyor. Yeni analizlere göre firmayı önümüzdeki yıl sonunda önemli bir dönüşüm bekliyor. Apple’ın akıllı saat Watch ve kablosuz kulaklık AirPods modellerinden oluşan giyilebilir ürün alanı, 2020 sonunda “gelir açısından” Mac ve iPad gelirlerini geride bırakacak deniyor.

İlginizi Çekebilir

Gelecek akıllı Android telefonlar böyle görünecek