reklamı kapat

POPÜLER

2019 iPhone XR
2019 iPhone XR

2019 iPhone XR için gelen yeni renk seçenekleri

2019 iPhone modellerine yönelik bilgiler artıyor. Bu sefer 2019 iPhone XR için gelen yeni renk seçenekleri gündemde yer alıyor.

2019 iPhone ailesi 2018’de de olduğu gibi üç farklı modelden oluşuyor. Bunlar iPhone XI, iPhone XI Max ve 2019 iPhone XR modelleri. İşte bu modellerin en renklisi yine 2019 XR olacak. Söylendiği kadarıyla model için bu yıl iki yeni renk seçeneği geliyor. Bu yeni renklerin yeşil ve lavanta olacağı ve geçen yıl sunulan mercan ile mavinin yerini alacağı açıklanıyor. Bunu hayal eden konsept tasarımcılar ise bizi neyin beklediğini gözler önüne seriyor. Aşağıda görebileceğiniz taslak tasarım, yeni eklenecek yeşil ve lavanta dahil tüm altı renk seçeneğini karşımıza getiriyor. Burada yine en çok kırmızı renk seçeneği dikkat çekiyor. Her yıl seriye yeni renklerin dahil edilmesi, kullanıcıları model değiştirme konusunda teşvik ediyor. Apple da bunu bildiği için farklılaşmaya çalışıyor.

2019 iPhone XR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone XR donanımsal olarak da yenilikler taşıyor

Burada ilk olarak çiftli arka kamera sistemi yer alıyor. iPhone XI ve iPhone XI Max modellerine üçlü kamera koyacak Apple, XR tarafında da tek kameradan çiftli kameraya çıkış yapıyor. Burada geniş açı ile 2 ya da 3x zoom seviyesinin bir arada sunulacağı tahmin ediliyor. Buna ek olarak modelin bu yıl LCD yerine OLED ekranla gelme ihtimali de bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

OnePlus 7 Pro için yapılan ilginç sağlamlık testi