reklamı kapat

POPÜLER

İlk resmi detay kokpiten geldi; 2019 Mercedes GLE için geri sayım vakti!

Sportif genlerin son teknolojiyle bir araya geleceği 2019 Mercedes GLE, iç dünyasıyla ailenin güncel detaylarını beraberinde getiriyor.

Mercedes’in SUV ürün gamında kullanıcılarla buluşturduğu en sportif karakterli modellerden birisi olan GLE, yeni jenerasyonu için kendi içerisine geri sayıma devam ediyor. Bir süredir üzerinde yoğun kamuflajla casus kameralara yakalanmakla meşgul olan 2019 model yıllı aracın nihayet resmi kaynaklardan gelen ipucu niteliğindeki paylaşımları da karşımıza çıkmaya başlamış durumda. Modeliyle ilgili ilk bilgileri kokpitten vermeyi tercih eden Mercedes, güncellediği diğer modellerde büyük beğeni toplayan değişimlerini GLE üzerinde de başarılı bir şekilde aktaracağının sinyallerini veriyor. MBUX olarak bildiğimiz yapay zeka destekli multimedya sisteminin 12,3 inç‘lik iki büyük ekranla tamamlandığı bu ekosistem, yeni jenerasyon GLE’nin kokpitinde daha keskin bir yapıyla yer alacak gibi gözüküyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gece sürüşü daha anlamlı

Dış tarafında da önemli değişimler beklediğimiz 2019 Mercedes GLE’nin dijitalleşen konsoluyla birlikte kullanıcıların doğrudan temas halinde olduğu noktalar da elden geçiriliyor. Paylaşılan tasarım görsellerine baktığımız tamamen yenilenen bir direksiyon ve orta kol dayama paneli göze çarpıyor. Altyapısında yapılacak olan iyileştirmelerle birlikte iç dünyasındaki yaşam alanında da fark edilir bir gelişmenin yaşanacağı araçta, ambiyans aydınlatmalarının üzerinde de fazlasıyla duruluyor. Üzerine geliştirdiği yeni altyapısı, motor seçenekleri ve daha pek çok merak edilen cevaplarıyla, yeni GLE önümüzdeki ay içerisinde karşımızda olacak. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.