reklamı kapat

POPÜLER

iPhone

2019 model iPhone için heyecan verici iddialar

Bu yıl piyasaya sürülecek yeni iPhone modelleriyle ilgili heyecan verici iddialar ortaya çıktı. Bir Weibo kullanıcısın aktardığı bilgilere göre yeni iPhone Xs Max modeli uzun pil ömrü ve kamera performansıyla fark yaratacak.

Dedikodulara gerçeğe dönüşürse en güçlü modelde 4.000 mAh kapasiteli pil yer alacak. 4.000 mAh kapasiteli pil sayesinde yeni iPhone’un daha uzun pil ömrü sunacağını şimdiden söylemek mümkün. Yeni modelde beklenen bir diğer önemli detay ise arka kısmında üçlü kamera sisteminin kullanılacak olması. Huawei P20 Pro modelinde olduğu gibi üçlü kamera sistemine sahip olacak. Hem ultra geniş açı hem de 3x optik zoom özelliklerinin sunulacağı belirtiliyor. Üç mercekli kamera sisteminin, stereoskopik görüntüleme yeteneğine sahip olacağı söyleniyor. Bunun da sensörlerden ikisinin, tek bir nesnenin görüntülerini farklı açılardan çekebileceği anlamına geliyor. iPhone ile nesne arasındaki mesafeyi elde etmek için bir üçgenleştirme yönteminin kullanılacağı dile getiriliyor. Ön kamerada olduğu gibi arka kamerada da üç boyut algılayabilen TrueDepth kameranın da kullanılacağı dile getiriliyor. 120 Hz destekli ekran ve 15W hızlı şarj desteği yeni modellerde sunulması beklenen diğer özellikler arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni iPhone’lar ne zamna gün ışığına çıkacak?

Yeni modellerin bu yılın eylül ayında tanıtılması bekleniyor. iOS 13 yüklü gelecek yeni modelleri sizler kadar biz de merakla bekliyoruz. Telefonlarla ilgili yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberde kullanılan görsel onleaks’e aittir

İlginizi Çekebilir

Firmanın en son XR reklamı