reklamı kapat

POPÜLER

2019 Toyota Prius, TRD performans dokunuşlarıyla heyecanı artırıyor

İlk kez Japonya’da görücüye çıkacak olan TRD imzalı performans paketi, 2019 Toyota Prius için performans karakterinde yeni bir çıta olacak.

Hibrit otomobil trendinin en önemli üyesi konumunda olan Toyota Prius, geçtiğimiz ay düzenlenen Los Angeles Otomobil Fuarı kapsamında güncellenen bir formla karşımıza çıktı. Yapılan değişikliklerle o uslu görüntüsünün yerini daha sportif hatlarla zenginleştiren popüler isim yıl sonu gelmeden yeni bir dokunuşa kavuşuyor. Markanın performans departmanı TRD’nin garajına alarak elde geçirdiği yeni Prius, karakterine karakter katan değişimlerle çok daha dikkat çekici bir otomobil haline getirilmiş durumda. Gövde ve jant seti gibi temel parçaları içerisine alan yenilikler, pek çok kişinin bakış açısını değiştirmek konusunda da yeterli olacak nitelikte.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Neler değişti?

TRD ekibinin gerçekleştirdiği bu plastik cerrahi operasyonu ilk olarak tamponlardan başlıyor. Aracın görünümüyle birlikte aerodinamik değerlerine de katkı sağlayan ön lip, marşpiyel ve difüzörün birbirini tamamlayıcı rol üstlendiğini söyleyebiliriz. Çift çıkışlı egzoz dokunuşuyla performans karakterinin bir adım daha yukarı çekilmek istendiği de yine net bir şekilde görülebiliyor. Paketin beraberinde getirdiği jant setiyse 15 inçten başlayıp 18 inçe kadar esneklik gösteriyor ki burada kullanılan desenler de fazlasıyla dikkat çekici. İlk kez Tokyo Otomobil Fuarı kapsamında önümüzdeki ay sergilenecek olan performans parçalarının satışları da kademeli olarak gerçekleştirilecek.

İlginizi çekebilir

Toyota Corolla