reklamı kapat

POPÜLER

samsung

2019 yılına hangi akıllı telefonlar damga vuracak?

2018 yılı teknoloji dünyası açısından önemli bir yıl oldu. Apple, Samsung ve Huawei piyasaya sundukları akıllı telefonlarla başarılı cihazlara imza attı.

iPhone Xs/Xs Max, Galaxy Note 9 ve P20 Pro/Mate 20 Pro modelleriyle tüm dikkati üstüne çeken teknoloji şirketleri önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı ürünlerin çalışmalarına da çoktan başladı. 2019’da hangi modellerin tanıtılacağını merak ediyorsanız paylaşacağımız haber ilginizi çekeceğe benziyor.

Katlanabilir ekranlı teknoloji dünyası tarafından merak ediliyor

İlk olarak Samsung’la başlamak istiyoruz. Samsung’un önümüzdeki yılın şubat ayında gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy S10 ailesini tanıtması bekleniyor. Galaxy S10 ailesinin en üst versiyonunda dörtlü kamera sisteminin kullanılacağı ifade ediliyor. Ekrana entegre parmak izi sensörüyle gelmesini beklediğimiz telefonun yüksek satış rakamlarına ulaşacağını şimdiden söylemek mümkün. Samsung bununla birlikte 2019 yılında katlanabilir ekranlı telefonunu ve Galaxy Note 10 modellerini de satışa sunmayı planlıyor.

P30 ve Mate 30 ailesi kamera performansıyla sınırları zorlayacak

Samsung’un yeni ürünleri kadar Huawei’nin yeni akıllı telefonları da kullanıcılar tarafından dört gözle bekleniyor. Huawei’nin P30 ve P30 Pro modelleriyle çıtayı daha da yukarı taşımasını bekliyoruz. Özellikle P30 Pro modelindeki kamera performansını LOG ekibi olarak merakla bekliyoruz. Huawei P30 ailesinin 2019 yılının şubat veya en geç mart ayında tanıtılması bekleniyor. Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerinin ise ekim ayında gün ışığına çıkacağı konuşuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni iPhone modelleri dört gözle bekleniyor

Apple’ın yeni iPhone modelleri de hiç şüphesiz en çok merak edilen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo‘ya göre 2019’da da üç yeni iPhone modeli karşımıza çıkıyor. Bunların 5,8 inç OLED, 6,1 inç LCD ve 6,5 inç OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Bunun haricinde bir detayın paylaşılmadığı telefonların, büyük yenilikler getirmesi beklenmiyor. Sadece bazı kaynaklar TrueDepth benzeri derinlik algılama sisteminin arka kameraya da entegre edileceğini iddia ediyor.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un dört arka kameralı modeli