reklamı kapat

POPÜLER

Vahşi Yaşam Fotoğrafı
Vahsi Yaşam Fotoğrafı

vahsi-yasam-fotografi

Vahsi-yasam-fotografi

Vahşi-yasam-fotografi

Vahşi Yaşam Fotoğrafı
Vahşi Yaşam Fotoğrafı
Vahşi Yaşam Fotoğrafı
Vahşi Yaşam Fotoğrafı

2019 yılının en iyi vahşi yaşam fotoğrafları belli oldu

Yılın Doğal Hayatı Fotoğrafçısı yarışmasının kazananları, Londra Doğa Tarihi Müzesi’ndeki bir törenle açıklandı. Çin’in Qinghai eyaletinden gelen Yongqing Bao, 2019 Yılı’nın prestijli Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı ödülünü aldı.

14 yaşındaki Cruz Erdmann, Endonezya’daki Kuzey Sulawesi’deki Lembeh Boğazı’nda bir gece dalışında çektiği kalamar fotoğrafıyla 2019 Yılının Genç Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı ödülünü aldı.

Doğal Tarih Müzesi’ndeki sergi kapılarını açmış durumda. Sergi daha sonrasında Kanada, İspanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Almanya da dahil olmak üzere Birleşik Krallık’ta ve uluslararası alanda da açılacak. 55. yılında gerçekleşen prestijli yarışma, davranış, foto muhabirliği ve portreyi içeren 19 vahşi yaşam fotoğrafçılığı kategorisini kapsıyor. Bu yılki yarışma 100 ülkedeki fotoğrafçılardan 48.000 katılım aldı. National Geographic fotoğrafçıları dört ödül kazandı. David Doubilet, zorlu bir bahçe yılan balığı kolonisi fotoğrafıyla “su altı” kategorisini kazandı. Dikey olarak kum alanlarındaki yuvalardan çıkan, bir bitki alanını andıran yılan balıklarının yakalanması son derece zordur. Doubilet “Varlığınızı tespit ettiklerinde saatlerce ortadan kayboluyorlar” diyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fotoğrafçı Jasper Doest, sömürülen Japon makak maymun görüntüleri için foto muhabirliği hikaye kategorisini kazandığını da belirtelim. Lafı daha fazla uzatmadan 2019 yılında Vahşi Yaşam Fotoğrafçılığı kazananlarını galerimiz üzerinden görebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Google’ın gelişmiş yeni akıllı telefon modeli