reklamı kapat

POPÜLER

amiral gemisi akıllı telefon
amiral gemisi akıllı telefon
amiral gemisi akıllı telefon

2020 amiral gemisi akıllı telefon modellerinin etkileyici tasarım trendi

2020 yılında çıkacak amiral gemisi akıllı telefon modelleri nasıl görünecek. İşte bu sorunun cevabını sağlam bir kaynak veriyor.

Özellikle Samsung tarafına yönelik en sağlam kaynaklardan Ice Universe, zaman zaman sektör geneline yönelik paylaşımlar da yapıyor. İşte bunlardan birisine daha imza atan kaynak, 2020’de birçok Android işletim sistemli amiral gemisi akıllı telefon modelinin yukarıdaki gibi görüneceğini aktarıyor. Yukarıda sadece yanları değil üst kısımları da kavisli bir tasarım karşımıza çıkıyor. Telefonları tamamen çerçevesiz gibi gösterecek bu gövde tasarımı, şimdilik gerçekten oldukça etkileyici görünüyor. Korumanın ise çok zor olacağı bu telefonlarda, merkeze yerleştirilen ekran deliği de dikkat çekiyor. Ön kameraya ev sahipliği yapacak bu deliklerin yeni yılda iyice ufalacağı belirtiliyor. Bu sayede firmaların çiftli ön kamera kullanımını da artıracağı aktarılıyor. Ice Universe yeni delikleri de aşağıda gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Amiral gemisi akıllı telefon modelleri 2020’de ses getirecek

Ancak kişiler yine giriş ve orta seviye modellere yönelecek. Çünkü biliyorsunuz amiral gemisi modeller artık çok pahalı hale gelmiş durumda. Kişiler bir akıllı telefona 1.000 dolar para vermek istemiyor. Bu açıdan artık fiyat performans oranı yüksek orta ya da orta üst seviye telefonlara talep patlaması yaşanıyor. Ayrıca giriş seviyesi cihazların da inanılmaz gelişmesi, sektör dinamiklerini ciddi şekilde değiştiriyor.

İlginizi Çekebilir

Tasarım denildiği zaman şu aralara akla sadece Tesla Cybertruck geliyor