reklamı kapat

POPÜLER

2020 BMW 1 Serisi

2020 BMW 1 Serisi için gelen resmi parçalarla heyecan başlıyor

Her geçen gün tanıtım etkinliğine biraz daha yaklaştığımız 2020 BMW 1 Serisi, barındırdığı karakterle ilgili daha net detaylar veriyor.

Yeni jenerasyon 8 Serisi‘nden başlayıp ardından adından Z4, 7 Serisi ve 3 Serisi gibi ailenin diğer üyelerine kadar uzanan değişim sürecinde artık giriş seviyesine varma vakti yaklaşıyor. 2020 BMW 1 Serisi ile birlikte oluşturulan tasarım, kokpit ve donanım zenginliğini her sınıftaki kullanıcıya hitap edecek bir hale bürünüyor. Kısa süre önce ufak parçalarıyla ipuçlarının paylaşılmaya başlandığı yeni jenerasyon, kamuflajlı olsa da artık daha net çizgiler sunan fotoğraflar üzerinden karşımızda duruyor. Beklenildiği gibi karakter konusunda halihazırda satışta olan jenerasyondan çok daha iyi bir seviyeyi vadedecek olan 1 Serisi, kokpit bölümünde de önemli geliştirmeleri beraberinde getirecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Verilen mesajlarıyla 2020 BMW 1 Serisi

Yeni 1 Serisi için paylaşılan fotoğraflarla birlikte aracın ışıklandırma grubu, tampon, ızgara ve genel hatlarıyla ilgili artık daha net bir fikir sahibiyiz. M paketli versiyonu olabileceği ihtimali üzerinde durulan kamuflajlı otomobilde sportif tamponların ilk andan itibaren dikkat çektiğini belirtmek gerekiyor. Z4 ile benzerlik gösteren bu yapının BMW’nin diğer modellerinde gördüğümüz LED far tasarımıyla çok agresif bir birliktelik sunacağı da aşikar. Tabi ki ebatları itibarıyla da bizi daha ileriye götürülmüş bir otomobil bekliyor olacak. Kokpit bölümünden gelen tek parçalık fotoğraf ise, dijital sürücü ekranıyla ilgili müjdeyi içeriyor. Opsiyonel sunulmasını beklediğimiz bu yapı, 8 Serisi ve Z4 gibi popüler modellerde büyük ilgi çekmeyi başarmıştı. Kısa süre içerisinde daha net parçalarıyla karşımızda olacak BMW 1 Serisi ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Yeni BMW 7 Serisi