reklamı kapat

POPÜLER

2019 BMW 3 Serisi, M Performance parçalarıyla karşımızda!

M3 öncesi keyif veren bir potansiyele sahip olan 2019 BMW 3 Serisi M Performance paketinde, temel parçalar üzerinde değişimler söz konusu.

Paris Otomobil Fuarı’nın merakla beklenen tanıtımınlarından birisi için BMW standına gözlerimizi çevirmemiz gerekiyordu. Uzun bir bekleyişin ardından yeni jenerasyon 3 Serisi için hazırlığını organizasyon kapsamında karşımıza çıkartmayı planlayan marka, bunu keyifli bir törenle gerçekleştirdi. Ebatlarıyla eski jenerasyon 5 Serisi’ni yakalar konuma gelen 3-Serisi, tasarım olarak bakıldığında kendinden önceki üyelerden alması gereken her şeyi üzerinde taşıdığını gösterdi bize. Yeni jenerasyonla birlikte hibrit seçeneğinin de gündeme getirilecek olması, ailenin bu önemli üyesi için yeni bir deneyimin kapılarını aralamasına vesile olacaktı. Tabi ki satış ve hibrit model gibi detaylar ileriki vade için detaylanmakta olacak noktalar. Bizi somut olarak memnun edecek nokta ise M departmanının işini yine geciktirmeden ortaya koymuş olması. Standart versiyonların ardından M Performance paketleri de Paris’te sergilenen otomobil, bu konudaki beklentiyi ilk kademede bu şekilde karşılayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Beklendik parça değişimleri

Yeni 3 Serisi’ne gövde ve donanımların içerisinde bulunduğu sportif bir karakter getirecek olan paket, 5 Serisi’nden anımsayabileceğimiz parçalarla gelecek. Dış tarafa baktığımızda ön lip, arka difüzör, arka spoiler, ayna ve yan paçalık gibi temel bileşenlerin karbon fiber desteğiyle elden geçirildiğini görüyoruz. Lastik, fren kaliperleri ve 20 inç’e kadar uzanan jant setinin de M pakete özel değiştirildiği otomobilin egzoz sistemi karbon-titanyum malzemelerinden faydalanılarak entegre ediliyor. M hissiyatının kokpit bölümünde verildiği parçalar ise; direksiyon, karbon vites kulakçıkları, karbon iç döşeme ve özel M temalı ekranlar üzerinden şekillenmekte. Fiyatıyla ilgili detayları kısa süre içerisinde almayı beklediğimiz M Performance paketi, yeni M3 öncesinde keyifli bir alternatif olabilir.

İlgili video

Yeni BMW 3 Serisi