reklamı kapat

POPÜLER

2020 BMW 2 Serisi

2020 BMW 2 Serisi için prototip üzerinden ilk bakış vakti

Geliştirme süreci devam eden 2020 BMW 2 Serisi, prototip versiyonu üzerinden ortaya koyduğu karakterle geleceğiyle ilgili resmi ipuçları veriyor.

Mayıs ayı itibarıyla yeni jenerasyon 1 Serisi‘ni tanıtarak altyapıda önden çekişe merhaba diyen BMW, 2 Serisi için de benzer planlar içerisinde. Kasım ayı itibarıyla tanıtılması planlanan modelini benzer dinamikler üzerine geliştiren marka, resmi kaynaklarından görsel bazda detaylar vermeye başlıyor. 2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe için prototip versiyon üzerinden kamuflajlı parçalar üzerinden gösterimi yapan kaynakların teknik detay verme konusunda çok elini açık ettiğini söylemek pek mümkün değil. Modelle ilgili masada görünen bazı temel noktalar ise, sunulacak farklı versiyonlar üzerinden altyapıda dört tekerlekten çekiş dinamiğini göreceğimize işaret ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 BMW 2 Serisi hakkında öne çıkan parçalar

Modelle ilgili farklı kaynaklardan bir araya getirdiğimiz bilgiler, nitelikli değimlerin bizi beklediğini gösteriyor. M paketiyle 300 beygirin üzerinde güçle gelecek olan yeni 2 Serisi’nin mekanik diferansiyel kilidi de Torsen imzasıyla yenilecek. Ailenin elektrikli performans üyesi i3s’te yer verilen yeni kontrol sistemiyle birleşecek olan bu yapının, çok daha hızlı güç aktarım kontrolü ve iletimi yapabilmesi bekleniyor. Dış basında var olan iddialar arasında otomobilim Coupe ve Convertible olarak da piyasaya sürüleceği detaylarının olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Los Angeles Otomobil Fuarı kapsamında tanıtılması planlanan yeni 2 Serisi ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

2020 BMW 1 Serisi