reklamı kapat

POPÜLER

2020 Hyundai Accent

2020 Hyundai Accent ekonomi vadeden yeni motoruyla tanıtıldı

Donanım ve tasarım dinamiklerinde kayda değer bir değişimin gözlemlenmediği 2020 Hyundai Accent, ağırlıklı olarak kaputunun altında fark hissettirecek.

2018 model yılıyla birlikte Avrupa ve Türkiye pazarına veda eden Hyundai Accent, dış pazarlarda dokunuşlarla ileri götürülmeye devam ediyor. Özellikle Amerika pazarının kompakt sınıfında fena sayılmayacak performan sergileyen model için bir süredir beklenen gelişme nihayet gerçekleşti. Beraberinde yeni motor dinamikleri getirecek olan 2020 Hyundai Accent, bu kez ağırlıklı olarak tasarruf odaklı iyileştirmeleri üzerinden gündeme gelecek gibi görünüyor. Motorla birlikte yeni otomatik şanzımla asfalta indirilen otomobilde kullanıcıları hissedilir nitelikte değişimler bekliyor olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Hyundai Accent ve beraberinde getirdiği yenilikler

Hyundai resmi kaynaklarının yeni model üzerinden ön plana çıkarttığı temel nokta kaputun altını işaret ediyor. Burada 1,6 litrelik atmosferik ünitenin yerini aynı hacimde çift port enjeksiyon, değişken supap zamanlaması ve atık gaz geri dönüşüm sistemiyle desteklenen makine alıyor. Bu motorun verilerine baktığımızda 120 beygir güç ve 153 Nm tork ürettiğini görüyoruz ki bu rakamlar bir önceki motorun ürettiği 130 beygir güç ve 161 Nm torkun aşağısında konumlanıyor. Performans kaybının temel sebebiyse önemli oranda iyileştirilen ortalama yakıt tüketimi. Donanım ve genel destek üniteleriyle 2019 model yılıyla büyük oranda aynı olarak kullanıcılara sunulacak olan Accent için fiyatlar ise henüz resmileşmiş değil. Beklentiler ise başlangıç etiketinin 15.000 ile 16.000 dolar aralığında olacağı yönünde.

İlginizi çekebilir

2019 Hyundai Elantra için Türkiye fiyatı ve donanımlar açıklandı