reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Accent

2021 Hyundai Accent; Yeni Honda City’nin uzaklardaki rakibinde son durum ne?

 - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 19:29

Markasının Amerika listelerindeki varlığını sürdüren 2021 Hyundai Accent, kompakt sedan segmentinde “keşke” dediğimiz isimler arasında.

Honda’nın City tekrar Türkiye’ye getirmesiyle birlikte kompakt sedan segmentinde yeniden iddialı bir konuma geçme arzusu, tıpkı Honda gibi bu segmente ülkemizde veda edenlerin de tekrar bir ilgisi olup olmayacağı sorusunu akıllarımıza getirdi. Hyundai’nin geçtiğimiz yıllarda bu segmentte önemli oyunsunu konumunda olan Accent de listede en üst sıralarda. 2018 model yılıyla günümüzdeki modern halini alan Accent, son olarak geçtiğimiz yıl içerisinde makyaj operasyonuna alınmış ve yeni motor ve donanım seçenekleriyle güçlendirilmişti. Amerika pazarında Güney Koreli üreticinin listelerinde varlığını sürdüren 2021 Hyundai Accent, 15.395 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. En zirve kombinasyonunda 19.500 dolardan satışa sunulan Accent’in kaputunun altında ise 1,6 litrelik benzinli motor konumlandırılıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai Accent teknik özellikleri

Makyajla birlikte Accent’te sunulan tek motor seçeneği 1,6 litrelik atmosferik ünite. Yerini aynı hacimde çift port enjeksiyon, değişken supap zamanlaması ve atık gaz geri dönüşüm sistemiyle desteklenen bu motor 120 beygir güç ve 153 Nm tork ürettiğini görüyoruz. Ailenin Amerika’daki donanımlarıysa SE, SEL ve Limited olmak üzere üç seçenekten oluşuyor. En baz versiyonunda dahi 5 inçlik multimedya ekranın standart olarak sunulduğu Accent ailesinin üst versiyonlarında bu değer 7 inçe kadar yükseliyor. Başlangıç donanımlarında 15 inç olan jantlar ise üst pakette 17 inçe ve daha göze hoş gelen tasarıma bürünüyor. Accent; ön bölge çarpışma asistanı, kör nokta uyarısı, hız sabitleyici, geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma, ısıtmalı ön koltuklar, LED ışıklandırma grubu gibi güncel beklentileri karşılayacak donanımları da sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Hyundai Elantra