reklamı kapat

POPÜLER

2020 Hyundai i20
2021 Hyundai i20

2020 Hyundai i20 için görseller ortaya çıktı; işte radikal değişimden ilk detaylar

Resmi kaynaklar üzerinden paylaşılan görselleri üzerinden dış tasarım karakterindeki değişimleri gördüğümüz 2020 Hyundai i20, devrimsel farklılıklara sahip.

Cenevre Otomobil Fuarı‘nın Türkiye için belki de en önemli ismi 2020 Hyundai i20 olacak. Uzun süredir devam eden test sürecinde kamuflajlı fotoğraflarıyla kameralara yakalanan modelle ilgili ipucu niteliğinde gelişmeler görmeyi bekliyorduk. Hyundai ise bizi bu bekleyiş sürecinde işi çok uzatmadan, kartlarını net şekildem masaya koyarak karşıladı. Resmi kaynaklar üzerinden ilk fotoğrafları paylaşılan yeni i20, başlı başına değişen karakteriyle çok daha modern bir karakter ortaya koyuyor. Özellikle arka bölümünde kullanılan yapıyla daha önce gördüğümüz hiçbir Hyundai modeline benzemeyen otomobilin, Yaris ile birlikte rekabeti iyice karıştıracağını söyleyebiliriz.

2021 Hyundai i20

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Hyundai i20 tasarım olarak rakiplerini zorlayacak

2008 yılında başlayan macerasında üçüncü jenerasyonuyla asfalta çıkacak olan i20, değişen karakteriyle i30 için de bazı mesajlar içeriyor. Özellikle ön bölümde net bir şekilde keskinleşen yüz, Korelşi üreticinin yeni formülü olarak değerlendirilebilir. Arka bölümde kullanılan değişimide LED stopların etkisini de özellikle hissedeceğiz. Kokpit bölümüyle ilgili şimdilik herhangi bir detayın paylaşılmadığı i20’nin motor bölümü de belirsizlik çatısı altında. Henüz hibrit opsiyonuyla ilgili bir ihtimalin konuşulmadığı kaputun altında 1.0 litrelik üç silindir turbo ön planda. Önümüzdeki günlerde netleşecek olan süreçle ilgili son gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Türkiye fiyatı ve öne çıkan özellikleriyle Hyundai Tucson N Line