reklamı kapat

POPÜLER

2020 Hyundai i20

2020 Hyundai i20 için değişimi gösteren ilk resmi görseller yayınlandı

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenilen 2020 Hyundai i20, beraberinde getireceği yeni dinamiklerle çok daha modern bir otomobil olacak.

Geride bıraktığımız gün kış testindeki görüntülerinden detayları sizlerle paylaştığımız 2020 Hyundai i20 için nihayet resmi parçalar gelmeye başladı. B segmentindeki popüler modeli i20’nin ilk çizimlerini paylaşan resmi kaynaklar, uzun süredir beklediğimiz karakteristik noktaları da kademeli olarak göstermeye başlayacak. “Sensuous Sportiness” yani “Duygusal Sportiflik” tasarım felsefesiyle hazırlanan Yeni i20, teknoloji ile sitil mimarisinin en güzel yansıması olarak öne çıkıyor. Dünya lansmanı öncesi paylaşılan çizimlere göre, Yeni i20 yerini alacağı modelden daha sportif ve daha modern bir yapıda olacak.

2020 Hyundai i20 kokpitinden ilk bilgiler

Şık ve dinamik hatlarla B segmentinde elini önemli oranda güçlendirmesi beklenilen i20’nin ön tarafındaki yatay konumlandırılmış basamaklı ızgarası ve aşağı doğru uzanan far yapısı ilk ayırt edilenler arasında. Karakteristik ızgaranın haricinde, daha geniş ve daha alçak bir duruş sergileyen gövdenin yan taraflarındaki şişkin ve sert çıkıntılar ise tasarımın farklılığını ön plana çıkarıyor. Yeni i20, bumerangı andıran krom kaplı C sütunu, Z şeklindeki uzunlamasına LED arka aydınlatma grubu ve stop lambalarının sol tarafına entegre edilen yakıt depo kapağıyla farkını ve yeni karakteristik özelliklerini yansıtıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İç mekandan henüz görüntü paylaşmayan Hyundai, gösterge tablosunu kaplayan yatay kokpit dizaynıyla iddialı olacağını belirtiyor. Yeni i20, hem dış hem de kabindeki yeni tasarım diliyle gerçek bir ikon olmayı hedeflerken iç mekanın zarafetini ve estetiğini daha da vurgulamak için dijital donanımlara ağırlık veriyor. Hyundai, Yeni i20’nin kokpitinde iki adet 10,25 inç ekrana yer veriyor. Ülkemizde de en çok satılan modellerin başında gelen i20, markanın İzmit’teki fabrikasında üretilerek 45’ten fazla ülkeye ihraç ediliyor.

İlginizi çekebilir

KIA Seltos