reklamı kapat

POPÜLER

2020 Suzuki Ignis

2020 Suzuki Ignis; kompakt sınıfta yükseliş iddiasıyla makyajlandı

2020 Suzuki Ignis, Japonya pazarında başlayacak olan satış sürecinin ardından önümüzdeki süreçte Avrupa’ya da gelebilir.

Yollara çıkış süreci 2000’lerin ilk dönemlerine kadar uzanan Ignis, Suzuki’nin Japonya ve Avrupa’nın bazı bölgeleriyle sınırlı tuttuğu araçlarından bir tanesi. Kompakt sınıftaki rekabette özellikle tasarım noktasında önemli bir fark ortaya koyma potansiyeli taşıyan otomobilin, Jimny ile birlikte en ilgi çekici hatlara sahip olduğunu düşünenlerdeniz. Markanın resmi kaynakları tarafından paylaşılan yeni detaylarıyla karşımıza çıkan 2020 Suzuki Ignis, geldiği son noktada ilgi çekme noktasında elini iyice güçlendirerek karşımıza çıkıyor. Yapılan dokunuşlarla çok daha modern bir yüze kavuşan otomobilde sunulan Hybrid MF, SUV hatlarını yansıtma konusunda da daha başarılı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Suzuki Ignis için öne çıkan detaylar

Yeni model yılıyla birlikte Ignis’in değişen noktaları sadece ızgara yapısı değil. Tamponlar başta olmak üzere gövde üzerindeki temel dinamiklerin çoğunda farklar söz konusu. Plastik ve metal malzemelerin yoğunlukta olduğu bu bölümlerde tavan rayları da üzerine düşen payı alıyor. Sunulan yeni renk seçenekleriyle de ilgi katsayısını artırma potansiyelini taşıyan Ignis’in kokpit bölümü de kullanıcı deneyiminde farkını hissettirecek noktalar arasında. Sürücü bölümü ve multimedya ekranın artan malzeme kalitesine destek olacağını söyleyebiliriz. Teknolojik destek konusunda da opsiyon listesine yeni sürüş asistanlarının eklediğini söylemeden geçmeyelim. Kaputunun altında 1,2 litre atmosferik makineyle gelen otomobil 90 beygir güçle asfalta iniyor. Mild-hybrid sistemin standart olarak sunulduğu araçta dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyonel olarak tercih edilebiliyor. Yeni Ignis, Japonya’da 14.000 dolardan satışa sunulacak.

İlginizi çekebilir

2020 Volkswagen Golf