reklamı kapat

POPÜLER

2020 Hyundai i20 N

2020 Hyundai i20 ile gelen performans rozeti beklentisi için heyecan verici gelişme

2020 Hyundai i20 tanıtımının gerçekleşmesinde sadece birkaç hafta sonra, potansiyel bir i20 N versiyonunu gösteren ilgi çekici bir görüntü ortaya çıktı.

Cenevre Otomobil Fuarı’nın iptal olmasıyla birlikte katılımcıların görmekten mahrum kaldığı önemli otomobillerden birisi de 2020 Hyundai i20 oldu. Geçirdiği evrimle ilgi çekmeyi başaran yeni jenerasyonla birlikte meraklılarının hala bazı beklentiler cevap bulmuş değil. Geliştirme sürecinden itibaren konuşulan bu beklentinin, bir N versiyonu olduğunu sıkı LOG takipçileri anımsayabilir. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir görüntü ise kafalarda “Acaba?” sorusunun tekrar canlanmasına neden oldu. En son par.a i20’nin yan profilini sergilerken, bir dizi agresif yeni parça ile süslenmiş bir otomobili de karşımıza çıkarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Hyundai i20

Fotoğrafta kendisini belli eden parçalar arasında motor sporlarından gelen daha keskin yeni ön tampon, şişkin bir kaput ve tavandan uzanan bir kanat olarak karşımıza çıkıyor. Eğer Hyundai’nin i20 N projesi hayata geçerse, Ford Fiesta ST ve VW Polo GTI gibi rakipler karşısında heyecan verici bir rekabet düzeni sağlanacağını da ön görmek mümkün. Modelle ilgili var olan bazı dedikodular ise gücün yaklaşık 200 beygir olacağını ve motor bölümünde 1,6 litrelik turbo makinenin kullanılacağını gösteriyor. Elbette bu motorla birlikte bir dizi süspansiyon ve fren geliştirmesi de karşımızda olacak. Sürecin somut adımlarla sahne olup olmayacağını heo birlikte göreceğiz.

İlgili video

Yeni Hyundai i20 karşımızda