reklamı kapat

POPÜLER

2020 Mitsubishi Attrage

2020 Mitsubishi Attrage ve Mirage için ilk resmi görseller paylaşıldı

Ay içerisinde sahneye çıkacak olan 2020 Mitsubishi Attrage ve Mirage, özellikle markanın son nesil tasarım dilinden kuvvet alacak gibi görünüyor.

Eclipse Cross modeliyle kullanıcılarla olan bağını nispeten daha kuvvetlendiren Mitsubishi, ülkemizde de gördüğümüz binek modellerinden ikisi için önemli bir değişimin eşiğinde. Bu ay içerisinde resmi tanıtımları birlikte gerçekleştirilecek olan 2020 Mitsubishi Attrage ve Mirage için ilk ipuçlarını paylaşan marka, tasarım konusunda elini hiç olmadığı kadar güçlendirme iddiasında. Yeni nesil L200’de de gördüğümüz ve bir hayli dikkat çekici olan bu yüz, giriş seviyesi binek modellerdeki ilgiyi de doğrudan artırabilme potansiyeline sahip. Yaklaşık dört yıldır ciddi olarak nitelendirebileceğimiz bir değişimin de gözlemlenmediği modeller için artık bunun bir gereklilik olduğunu da belirtmede geçemiyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Mitsubishi Attrage ve Mirage için masada görünenler

Mitsubishi’nin Dynamic Shield adını verdiği yüzü taşıyacak olan en ufak üye olarak kayıtlara geçecek olan Mirage, artık sınıfının en sportiflerinden birisine dönüşecek. Nitekim ipucu görsellerine bakıldığında ışıklandırma gruplarından tampona kadar uzanan çok net bir krom çizgileri görüyoruz. Benzer dinamikleri göreceğimiz Attrage da tasarım noktasındaki farkını arka bölümdeki stoplarıyla koyacak gibi görünüyor. Şimdilik motor seçenekleri konusundan nasıl bir yol haritasının çizildiği belli olmayan modellerde, 1,2 litrelik üç silindirli motor yaklaşık 80 beygirle hizmet veriyor. 5 ileri manuel ve CVT opsiyonları da listede kullanıcılara sunulmakta. 18 Kasım’da Taylan’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak olan modellerle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

2020 Mitsubishi Pajero Sport