reklamı kapat

POPÜLER

Audi SQ8
Audi SQ8
Audi SQ8
Audi SQ8
Audi SQ8

2020 model Audi SQ8 gün ışığına çıktı

Audi’nin amiral gemisi lüks crossover lüks aracı SQ8 Autoblog tarafından görüntülendi. Herhangi bir kamuflajın olmadığı araç, tasarımıyla bizi selamlıyor. Sportif karakterin altını çizen araç dinamik gövde çizgisini vurguluyor.

Gümüş ve paslanmaz çelik yüzeylerin çoğunun siyah olarak değiştirildiği araçta  ana ızgara ekleri herhangi bir parlaklık olmadan sadece siyah renkte karşımıza çıkıyor. Arka tampon ise en belirgin stil değişikliklerine sahip. Dikdörtgen egzoz çıkışlarının oval uçlardan oluşan bir dörtlüyle değiştirildiği aracın standart modelden daha düşük seviyede durduğunu belirtelim. Daha düşük seviyede olması sayesinde daha sportif görünen SQ8’de daha sportif süspansiyon sisteminin yer alması bekleniyor. Kaputun altında yatan motorla ilgili fotoğraf sızmasa da kapakta bunun bir dizel motora sahip olduğunu belirten bir TDI rozeti bulunuyor. SQ8’de SQ7’de yer alan 429 beygir güç üreten turbo dizel V8 motor yer alacağı konuşuluyor. Bu motor haricinde aracın 335 beygir güç üreten V6 motora da destek vereceği iddia ediliyor.

Audi SQ8’i ne zaman yollarda göreceğiz?

Aracın resmi çıkış tarihi henüz belli olmasa da Audi SQ8’in üretim versiyonunun bu yılın sonunda tanıtılması bekleniyor.