reklamı kapat

POPÜLER

2020_Mini_Clubman
2020_Mini_Clubman

2020 model Mini Clubman ve öne çıkan yenilikleri

Mini, 2020 model Clubman’i resmen görücüye çıkardı. 2020 Mini Clubman, önden arkaya küçük çaplı kozmetik değişikliklerle geliyor. Yeni modelde karşımıza çıkan yenilikler arasında yeni ızgara tasarımı, LED aydınlatma sistemi ve daha fazla kişiselleştirme seçenekleri yer alıyor.

Yeni standart halojen farlar, daha büyük reflektörlere sahip. Yeni modelde standart olarak halojen farlar geliyor. Kullanıcılar isteğe bağlı olarak LED ön farları da tercih edebiliyor. Adaptif LED farların da otomobilin seçenekleri arasında yer aldığını belirtelim. Adaptif LED far ışığın şiddetini ayarlamaya imkan tanıyor. Kaputun altında, pek bir şey değişmedi. Genel olarak altı motor arasından seçim yapmak mümkün. 4 tekerlekten çekiş sisteminin de opsiyonel olarak sunulduğu Clubman’de iki adet 3 silindirli ve iki adet 4 silindirli dizel motor ile birlikte iki adet 3 silindirli ve bir adet 4 silindirli benzinli motor bulunuyor.

Standart 6 vitesli manuel şanzıman beğeninize uygun değilse, MINI One, MINI Cooper, MINI Cooper S ve MINI One D Clubman’da isteğe bağlı 7 vitesli şansıman sistemini de tercih edebilirsiniz. Opsiyonel olarak satın alınabilen spor süspansiyon paketi de aracı yere yaklaşık 10 milimetre kadar daha yaklaştırabiliyor. 18 inç büyüklüğünde jantlarla gelen otomobilin iç mekanı da dikkatleri üstüne çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Otomobilin satış fiyatı belli oldu mu?

Önümüzdeki günlerde yurt dışında piyasaya sürülecek modelin bu yıl Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. 2020 model Clubman’in fiyatı ise henüz belli değil.

İlginizi Çekebilir

Mercedes’in en yeni modellerinden