reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Golf
2020 Volkswagen Golf
2020 Volkswagen Golf
2020 Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf için beklenmedik gelişme

Son dönemde gündemden düşmeyen 2020 Volkswagen Golf için beklenmedik bir açıklama yapıldı. Model için biraz daha fazla beklenmesi gerekecek gibi duruyor.

Avrupa’nın en çok satılan otomobil modelleri arasında Volkswagen Golf yer alıyor. İşte bu modelin MK8 kodlu yeni versiyonu 2020 başına ertelenmiş durumda. Bu ertelemenin arkasında ortaya çıkan bazı “teknik hataların” olduğu söyleniyor. Şirketin kendisi ise hataları kabul ediyor ancak ertelemeye bunun neden olmadığını belirtiyor. Firma yeni Golf’ü otomobil satışlarının düşük olduğu Noel döneminden kaçırmak için ertelemeyi planladıklarını söylüyor. Yani tamamen ticari bir mantıkla hareket eden firma, yine de yaşanan teknik sorunları çözmek için çalıştıklarını belirtiyor. Tamamen dijital bir kokpit sistemi kullanacak 2020 Volkswagen Golf, bu açıdan çok geniş bağlantı yeteneklerine sahip olacak deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf tasarımsal olarak kısa süre önce ortaya çıkmıştı

Tekrardan hatırlamak adına 2020 Volkswagen Golf mevcut modelden aşırı farklı değil. Modelin son yıllardaki modern çizgisini devam ettiren firma, ufalttığı far takımıyla daha dikkat çekici bir ön tasarım tercih ediyor. Genel olarak daha keskin ve köşeli bir yapısı bulunan otomobil, direkt olarak kapıdan çıkan aynalarıyla da fark yaratıyor. Firma aracını MQB Evo platformu üzerine kuracak deniyor. Mevcut araçlarda kullanılan platformun güncellenmiş hali olan MQB Evo sayesinde 2020 Volkswagen Golf biraz daha büyük bir dingil mesafesine sahip olacak ve böylece arkadaki yolculara sunulan diz mesafesi artacak.

İlginizi Çekebilir