reklamı kapat

POPÜLER

2021 Citroen C3 Aircross
Citroen
Citroen

2021 Citroen C3 Aircross tanıtıldı; işte yeni model yılıyla gelen yenilikler

 - Güncelleme: 11 Şubat 2021 20:49

Tasarım başta olmak üzere kullanıcılar için işlevsel yenilikleri getiren 2021 Citroen C3 Aircross, rakipleri karşısında da iddialı.

Citroen ürün gamındaki macerası yaklaşık 10 yıldır devam eden C3 Aircross’un görevi artık hiç olmadığı kadar önemli. Kompakt SUV pazarında artan pazar payları sebebiyle son birkaç yılda inanılmaz bir eğride artış gösteren model çeşitliliği, rekabeti de daha ön önce görmediğimiz boyutlara getirdi. Ford Puma gibi tamamen yeni isimlerin de dahil olduğu bu rekabet, 2021 yılı için C3 Aircross ailesini bir adım yukarıya taşıma ihtiyacını da doğuruyor. Kısa süre önce resmi kaynaklar üzerinden detayları paylaşılan 2021 Citroen C3 Aircross, güncellenen tasarım dinamiklerinin yanında zenginleştirilen donanımlarıyla da iddiasını sürdürme amacında.

Citroen
Citroen

2021 Citroen C3 Aircross ile gelen yenilikler

Tasarım konusunda pazarın en “keskin” isimlerinden birisi olan Citroen, halihazırda iddialı olan çizgilerini biraz daha modernize ediyor. C3 Aircross ile birlikte. Fransız üreticinin 2016 yılında tanıtımını gerçekleştirdiği CXperience konseptinin radikal hatları bugün karşımıza çıkarılan C3 Aircross’a ilham olmuş durumda. Konseptin yansımalarını yeniden tasarlanan ön bölümdeki ızgarada yoğun bir şekilde hissediyoruz. Bunun dışında dış tasarımda radikal bir değişim olmadığını da söylemek mümkün. C3 Aircross’un 70’den fazla renk kombinasyonuyla bezenebilmesi de, kişiselleştirilebilirlik açısından aracın elini güçlendiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyaj operasyonunu kokpitte kendisini hissettirdiği belli başlı noktalar olacak. Konfor konusunda tüm ürün gamında iddialı olan Citroen, C5 Aircross’ta kullandığı “Advanced Comfort” koltuklara burada da yer veriyor. C3 Aircross’un 2021 model yılıyla birlikte üst donanım paketlerinde artık 9 inçlik yeni multimedya ekranla gelecek olması ve zenginleştirilen sürücü destek asistanları da atlanmaması gerekenler arasında. Kaputunun altındaki motor seçeneklerinde herhangi bir değişim olmayan otomobilde dizel ve benzinli seçenekler yola devam edecek. Haziran ayında satışa sunulacak olan modelin fiyatları önümüzdeki günlerde netleşecek.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle 2020 Volkswagen Golf