reklamı kapat

POPÜLER

2021 Dacia Duster Commercial

2021 Dacia Duster; makyajlı model için ticari versiyon tanıtıldı

 - Güncelleme: 03 Ekim 2021 14:40

İki farklı altyapı seçeneğiyle alınabilen 2021 Dacia Duster Commercial, makyajın etkisini farklı bir segmentte temsil edecek.

Makyajlı versiyonuyla gelen EDC otomatik şanzımanıyla pazar payını artırma konusunda yola çok daha iddialı devam eden Duster ailesi genişlemeye devam ediyor. Birleşik Krallık merkezli olarak tanıtımı gerçekleştirilen ticari versiyon, arka taraftaki koltukların çıkarılmasıyla birlikte ortaya çıkartılıyor. Bu sayede 1.623 litrelik yükleme alanını getiren 2021 Dacia Duster Commercial, 500 kilogramın üzerinde yük taşıma kapasitesini de kullanıcılarına sunabiliyor. Ticari versiyonun önden çekişli altyapının yanında 4×4 olarak alınabiliyor olması da dikkat çekenler arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Dacia Duster Commercial teknik özellikleri

Yurt dışında Essential ve Comfort olmak üzere iki donanım paketiyle satışa sunulacak olan Duster Commercial standart olarak 16 inçlik jant setiyle geliyor. Donanım niteliğine bakıldığında binek modellerle benzer dinamikleri barındıran modelin kaputunun altında 1.0 litrelik üç silindirli motor bizi karşılıyor. 90 beygir güç ve 160 Nm tork üreten bu motorun bir üst noktasında 1,3 litrelik turbo benzinli motor konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu üniteyle birlikte 130 beygir güç ve 240 Nm’lik tork değerleri kullanıcıları bekliyor olacak. Aynı motorun 150 beygirlik seçeneği de daha fazla güç ihtiyacı olanlar için listelerde olacak. Dizel tarafta ise 1,5 litrelik motor 115 beygir güç ve 260 Nm tork sunuyor. Tanıtımıyla birlikte satışları başlayan Duster Commercial, Birleşik Krallık’ta 12.795 sterlinlik başlangıç fiyatıyla alıcı bulacak. Fiyatlar üst motor-donanım-otomatik vites kombinasyonuyla 21.259 sterline kadar yükselebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Dacia’nın ilk elektrikli otomobili Spring Electric ile tanışın