reklamı kapat

POPÜLER

2021 Dacia Logan

2021 Dacia Logan; yeni neslin dinamiklerine yakından bakın [Video]

 - Güncelleme: 30 Kasım 2022 20:55

Yeni nesil dinamikleri sedan gövde tipinde taşıyacak olan 2021 Dacia Logan, daha çok kullanım alanına odaklanan kullanıcıların dikkatini çekecek.

Dacia resmi kaynakları Sandero ailesiyle birlikte yeni Logan için de kapsamlı bir görsel paylaşımla karşımızda. 2021 model yılıyla birlikte önceki nesillerini tamamen unutturacak dinamiklere kavuşan modeller, 360 derecelik geliştirmelerle asfalt üzerinde olacak. Tanıtım süreciyle birlikte üretimi de başlatılan 2021 Dacia Logan ve Sandero modelleri, teknik altyapı ve donanım olarak nitelikleri paylaşıyor. Logan cephesinin sedan gövde tipinde taşıdığı bu yeni yüz, modern çizgilerin yanında daha kapsamlı bir kullanım alanını da beraberinde getirecek. Özellikle arka bagaj hacmi konusunda sınıfının en iyilerinden olmaya aday olan model için, kullanıcıların ihtiyaçlarına büyük oranda cevap alacağı bir yapı söz konusu. Kokpit bölümü 8 inç ebatına kadar yükselebilen multimedya ekranla kullanıcıları bekliyor olacak. Bununla birlikte otonom acil frenleme başta olmak üzere modern dünyanın teknolojik nimetlerini Logan’da da göreceğiz.

2021 Dacia Logan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Dacia Logan; dizel motora veda

Ailenin motor seçeneklerinin tamamında dizel motor seçeneğine veda ediliyor. Bunun yerini iki adet benzinli ve LPG’li olmak üzere üç farklı seçenek dolduracak. Giriş seviyesinde yer alan ve 5 kademeli manuel şanzımanla kombin edilen 1.0 litrelik üç silindirli motor 65 beygirlik güç üretiyor. Bir üst pakette ise turbo desteğiyle birlikte güç değerinin 90 beygire yükseldiğini ve 6 ileri manuel şanzımanın veya CVT kullanıldığını görüyoruz. En üst pakette ise Duster’dan bildiğimiz Eco-G rozetli LPG’li versiyon 100 beygirle geliyor. Pek çok elektronik ve pasif güvenlik asistanına da ev sahipliği yapacak yeni Logan için satış ve fiyatlandırma sürecini de önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR