reklamı kapat

POPÜLER

dacia logan mvc

2019 Dacia Logan MCV donanım özellikleri ve fiyatı

Satış adetleri ile Türkiye pazarında iyi bir başarıya imza atan Dacia Logan MCV, 2019 yılı için de hem özellikleri hem de fiyatı ile dikkat çekiyor.

Fransız otomobil üreticisi Renault’un yan markası, Roman otomobil üreticisi Dacia tarafından geliştirilen ve pazarlanan B sedan segmentinde bulunan Logan, 2004 yılından bu yana üretiliyor. 10 yılı aşan üretim serüvenine 2 kasa ve üçten fazla makyaj operasyonu sığdıran model Türkiye için hala popüler bir tercih. Unutmadan eklemek gerekir ki model sadece sedan olarak üretilmedi. Logan MCV adı verilen station wagon versiyonu da özelikle ticari amaçlı kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılandı. Öyle ki 2018 yılında 2 bin adetten fazla satan Logan MCV, rakiplerine göre nispeten ucuz olan fiyatı ile dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Dacia Logan MCV özellikleri

İç mekanda Dacia Logan MCV istediğiniz şeyleri, her yere kolayca taşımanız için ideal alanı sunuyor. Beş koltuğunda da ailece rahat bir şekilde seyahat edebileceğiniz modüler bir tasarım mevcut. Katlanabilen arka koltuğu uzun ve hacimli yükleri taşımanıza ve bagajı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemenize olanak sağlıyor. İç mekanda makyaj operasyonu ile birlikte gelen yeniliklerden  çoğu ön panelde bulunuyor. Yeni dört kollu direksiyon, yeni havalandırma ızgaraları ve krom çerçeve göstergeleri dikkat çeken diğer detaylar arasında. Dış tasarıma baktığımızda elden geçen far grubu sayesinde 2019’a ayak uydurulmuş. Tavan barlar, yan kapı çıtaları ve yeni çelik jantları değişen detaylar arasında. Dacia Media Nav multimedya sistemiyle, 7 inç dokunmatik ekranı kullanarak navigasyon, radyo, kulaklık, USB girişleri ve Bluetooth gibi farklı işlevleri kullanmak mümkün. Alıcıları tarafından beklenen yokuş kalkış desteğini yeni Logan MCV’de görmek artık mümkün.

2019 Dacia Logan MCV motor özellikleri

Logan MCV’nin kaputunun altında Renault’dan tanıdık olduğumuz üniteler mevcut. Benzinli cephesinde 90 beygirlik tek alternatif var. Bu benzinli motor 90 beygir güç üretiyor. TCe olarak da bilinen bu motor, turbo beslemeli ve sadece 0.9 litre hacme sahip. Son hızı ise 168 kilometre. Bu versiyonda start&stop sisteminin de olduğunu hatırlatalım. Logan MCV’nin dizel versiyonlarına baktığımızda bizleri 1.5 dCi motor karşılıyor. Bu motorda da 90 beygir olarak tek seçenek var. Son hızı 168 kilometre. Düşük yakıt tüketimi arayanlar için adres dizeller olacaktır.

İlginizi çekebilir

Dacia Duster Euro NCAP Kaza Testi 

Model ve OpsiyonFiyat
2019 Ambiance Turbo 90 ECO- G84.900 TL
2019 Ambiance 1.5 Blue dCi 95 bg100.900 TL
Metalik Renk1.000 TL
Dacia Media NAV Multimedya sistemi2.750 TL
Stil Paketi: 15" Aluminyum jantlar + Sis farları2.250 TL