reklamı kapat

POPÜLER

2022 Dacia Logan MCV

2022 Dacia Logan MCV; yeni nesil dinamikler ilk kez kadrajda

Kış testleri kapsamında Kuzey Kutup bölgesinde olan 2022 Dacia Logan MCV, markanın yeni yüzünün son üyelerinden birisi olacak.

Renault’nun marka olarak yaşadığı kayıplar sonrası grup için çok daha önemli hale gelen Dacia, yeni nesil modellerinde yapacağı atılımla pazar payını ciddi oranda artırmak istiyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye satışlarına da başlanan yeni nesil Sandero ve Sandero Stepway ile bunun sinyallerini veren marka, önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde Duster’ın üzerinde konumlanacak Bigster modeliyle de kendinisiye bambaşka bir kulvar açacak. Tüm parçaları bir araya getirdiğimizde de kısa vadede gerek marka kimliği gerekse karakteri yukarıya taşınmış bir Dacia göreceğiz. İlk kez kameralara yakalanan 2022 Dacia Logan MCV ve bu dönüşümün yeni yüzleri arasında kendisine yer bulacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Dacia Logan MCV tanıdık dinamikler üzerine geliştirilecek

Test süreci devam eden modeli prototip versiyonu üzerinden ilk görselleri bizi Kuzey Kutbu bölgesinden karşılıyor. Kış testleri kapsamında bölgede olan yeni Logan MCV’nin tasarım dinamiklerini Sandero ailesiyle paylaşması bekleniyor. Aracın en karakteristik noktasıysa arka bölüme doğru uzanan çizgileri olacak. Kokpit dinamikleri için de yine yeni nesil Sandero ailesini baz almak çok da yanlış olmayacak. Grubun CMF-B platformu üzerine geliştirilecek olan yeni Logan MCV’nin kaputunun altında da tanıdık motorlar karşımızda olacak. Giriş seviyesini 1.0 litrelik motorun atmosferik ve turbo versiyonlarının oluşturmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla daha somut parçalar üzerinden karşımızda çıkacak modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Renalt Captur tanıtıldı! İşte bilmeniz gerekenler