reklamı kapat

POPÜLER

2020 Dacia Duster

2020 Dacia Duster ve ailenin diğer üyelerine gelen yeni versiyon tanıtıldı

 - Güncelleme: 09 Ocak 2020 02:35

Renault ile süre gelen 20 yıllık yol ortaklığını kutlamak için sunulan özel versiyonlar 2020 Dacia Duster ile birlikte Sandero ve Logan’ı da kapsıyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız detaylı yazıda, diğer tüm markalar gibi Dacia’yı da bekleyen bir emisyon ve maliyet eğrisinden bahsetmiştik. Romanya merkezli markanın fiyat/performans felsefesini devam ettirmek istediği yeni dönemde, hibrit teknolojisiyle birlikte durumun nereye gideceği merakla bekliyor. Bunun yanıda ailenin üyelerindeki dikkati diri tutmak da oldukça önemli. Renault grubu altında 20. yılını kutlayan Dacia, bunu kullanıcılarla buluşturacağı özel bir seriyle paylaşıyor. 2020 Dacia Duster başta olmak üzere Sandero Stepway ve Logan MCV Stepway‘de sunulan SE Twenty isimli modellerin satış bölgesi ise büyük oranda kısıtlı olacak gibi. Şimdilik sadece İngiltere gibi görünen bu sürecin, ileriki dönemde devam edip etmeyeceğini ise bilmiyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Dacia Duster, 4×4 opsiyonuyla pakette yer alıyor

İlk teslimatlarının mart ayı içerisinde yapılacağı söylenen modelleri hemen hepsindeki fark yaratan noktalar belirli parçalar üzerine oluşuyor. Özel bir mavi renk seçeneğinin kullanıldığı araçların, kapılarının alt bölümündeki destenler ilk andan itibaren kendisini gösteriyor. Kapıları açıp içeriye girdiğimizde bizleri “20” rozetiyle karşılayan kapı eşiklerindeki plakalar da yine Renault ile geçirilen 20 yıla atıfta buluyor. Geri görüş kamerası, park sensörü, kör nokta uyarısı, Apple CarPlay ve Android Auto destekli multimedya ekran ve hız sabitleyici gibi donanımların standart olarak sunulması da kullanıcıları memnun edecek nitelikler arasında. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanında Duster için 4×4 opsiyonuyla da satışa sunulacak olan modellerin İngiltere’deki başlangıç fiyatlarıysa şu şekilde;

Sandero Stepway – 11.295 Sterlin
Logan MCV Stepway – 12.795 sterlin
Duster – 15.645 sterlin

İlginizi çekebilir

Duster geleceği için konsept tasarım