reklamı kapat

POPÜLER

2021 Autoshow Türkiye dijital olarak yapılacak; işte tarihler

2021 de es geçiliyor; Cenevre Otomobil Fuarı için kötü haber

Dünyanın en büyük otomotiv etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cenevre Otomobil Fuarı için 2021 yılına ait kötü bir haber duyuruldu.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen otomotiv sektörünün en büyük organizasyonları otomobil fuarları. Markalar bu dev buluşmalar sayesinde yeni model ve teknolojilerini potansiyel alıcılar ile buluşturma imkanı buluyorlar. Ancak salgının daha da büyüme endişesi ile bu tip organizasyonlardan çoğu iptal ediliyor. Hatırlarsanız Cenevre Otomobil Fuarı ve New York Otomobil Fuarı gibi dev buluşmalar virüs kurbanı olmuştu. İptaller öncesinde sıkı önlemler alarak fuarları gerçekleştirmek isteyen yöneticilere tüm hazırlıklara rağmen izin çıkmamıştı. 3 Mart 2020 itibarıyla basın günüyle kapılarını açması planlanan organizasyonla ilgili kararın doğrudan devlet yönetimi tarafından alındığını burada özellikle hatırlatmak gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cenevre Otomobil Fuarı için gözler 2022’de

1946 yılından beridir ilk kez iptal süreciyle karşı karşıya kalan Cenevre Fuarı’nın 2021 yılına ertelendiği duyurulmuştu. Ancak yetkililer bir kötü haber daha açıklayarak fuarı 2021 yılında da yapmayacaklarını duyurdu. Cenevre Otomobil Fuarı’nın organizatörlerinden yapılan yazılı açıklamada otomobil firmalarına bir anket yollandığı söylendi. Buna göre de üreticilerin çoğunun 2021 senesinde de fuarın es geçilmesi yönünde görüş bildirdiği açıklandı. Yıllık ortalama 600-700 bin arası ziyaretçi kabul eden fuarın 2022 yılında düzenlenmesi için ise “umutluyuz” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Ford’un geliştirdiği en yeni otomobil sistemi