reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda Accord
Honda Accord 2022 fiyat listesi

2021 Honda Accord; Türkiye satışları öncesinde yeni nesilden öne çıkanlar

 - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 18:52

City ile birlikte Türkiye’de markasının elini güçlendirmeye gelecek olan 2021 Honda Accord, tek motor seçeneğiyle tercih edilebilecek.

Honda Türkiye’nin bugün gerçekleştirdiği duyuru ile birlikte Accord’un uzun süre sonra Türkiye gelişiyle ilgili masada net bir tarih belirdi. Planlama kapsamında City sonrasında Ekim 2021 itibarıyla listelere gireceğini gördüğümüz 2021 Honda Accord ile tanışmamız ise Ekim 2020’ye dayanıyor. Yeni nesil Civic’in tasarım çizgilerinden mesajlar veren amiral gemisi, geçirdiği evrimle büyük ilgi çekmeyi başardı. Bu sayede Amerika’da sınıf liderliğine oynayan model Türkiye’de sadece 1,5 litrelik turbo benzinli motorla satışa sunulacak.

Honda Accord 2022 fiyat listesi

Öne çıkan özellikler 2021 Honda Accord

Honda araç üzerindeki makyaj konusunda odaklığı ilk olarak ızgara ve ön ışıklandırma grubunda yapıyor. Artık daha geniş bir panelin kullanıldığı Accord’un LED farları da gerek görünüm gerekse aydınlatma konusunda ileriye taşınıyor. Bunlarla birlik artık makyaj operasyonlarının olmazsa olmazı olan yeni jant tasarımları da yeni Accord ile birlikte sokaklarda olacak. Ailenin en üst noktasında 19 inç ebatına kadar jant tercih etmek mümkün olacak.

Kokpit bölümüne geldiğimizde ise önceki yıllarda opsiyonel olarak sunulan bazı donanımların artık alt kademelerde de standart olarak sunulduğu bir yapı karşımıza çıkıyor. Bunlar arasında 8 inçlik multimedya ekran da yer alıyor. Elektronik destek asistanları kısmında adaptif hız sabitleyici, şeritte tutma asistanı, ön-arka trafik destekleri ön plana çıkıyor. 2021 Accord ailesinin motor dinamiklerinde yine hibrit seçenek ön planda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaklaşık 190 beygirle gelen 1,5 litre motorun dışında Accord’un yurt dışıda daha güçlü bir seçeneği de sunuluyor. Vergi dilimi sebebiyle tercih edilmeyen 2.0 litrelik bu motor 250 beygir güç üretiyor. 2.0 litrelik motor ile kullanıcılar 10 kademeli otomatik şanzımanı da tercih edebiliyor. Accord ailesi Amerika’da yaklaşık 25 bin dolarlık başlangıç fiyatıyla alıcı bulurken, Türkiye fiyatlarının önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekliyoruz.