reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda Jazz e:HEV

2021 Honda Jazz; iki ay sonrasında yeni neslin fiyatlarında son durum

Markanın yeni nesil tasarım dilinin yanında hibrit altyapısının da ilk temsilcilerinden olan 2021 Honda Jazz e:HEV, iki farklı paket üzerinden listelerde varlığını sürdürüyor.

Mayıs ayının son haftası içerisinde Türkiye macerası resmi olarak başlayan yeni nesil Jazz ailesi, merakla beklenen Crossstar versiyonunu da beraberinde getirdi. Hyundai i20 ve Ford Fiesta Active örneklerinde olduğu gibi standart versiyonun yerden yükseltilerek arazi karakteriyle güçlendirilmiş dinamiklerini barındıran bu paket, yaklaşık 10 bin TL’lik fiyat farkıyla satışa sunuldu. Türkiye macerasında artık 2 ayı geride bırakan 2021 Honda Jazz ailesi, açıklanan ağustos listesinde fiyatlarında artışlar gözlemlediğimiz isimler arasında. İlk gün açıklanan seviyeye oranla yaklaşık 13 bin TL’lik artışın yansıdığı aile için ay başında ortalama 6.500 TL’lik zammın yansıdığı bir tablo karşımızda duruyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda Jazz e:HEV fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından ağustos ayında güncellediği liste kapsamında Jazz ailesinin fiyatları şu şekilde karşımıza çıkıyor;

Jazz 1.5L i-MMD Hybrid Executive 322.400 TL
Jazz 1.5L i-MMD Hybrid Executive Crosstar – 332.800 TL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Jazz ailesinin motor, donanım ve diğer tüm detaylı özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İlgili video