reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Elantra N

2021 Hyundai Elantra N; resmi tanıtım öncesi önemli detaylar

N Line paketinin ardından ailenin zirvesini temsil edecek 2021 Hyundai Elantra N, tamamen yenilenen dinamikleriyle asfalta inecek.

Ürün gamındaki başarılı değişimi N rozetli performan modellerine de yansıtan Hyundai’de genişleme süreci devam ediyor. Kısa süre önce üretimi Türkiye’de gerçekleştirilecek olan i20 N ile gündeme gelen performans departmanın sıradaki hamlesi ailenin yüksek modellerine yansıyacak. 2020 ile birlikte yedinci nesline kavuşan Elantra’nın performans dinamikleriyle buluşacağı formülün gösterimi de yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor. Süreç içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen N Line’ın üzerinde konumlandırılacak olan 2021 Hyundai Elantra N, ailenin diğer üyelerinden bildiğimiz rakamsal dinamikleri ve karakteri kendi bünyesinde toplayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai Elantra N altyapısıyla da fark yaratacak

Halihazırda oldukça dikkat çekici br tasarıma sahip olan yeni Elantra, N rozetiyle birlikte tamamen sportif bir gövde kitiyle taçlandırılacak. Bununla birlikte aracın altyapısında da versiyona özel ayarlanmış şasi ve süspansiyon formülü kullanıcıları bekliyor olacak. Paylaşılan görsellerde kendisini gösteren tampon ve difüzör gibi parçaların şimdiden ne denli kendine has bir bileşen oluşturduğu da aşikar. Aracın kaputunun altında 2.0 litrelik dört silindirli turbo benzinli motoru göreceğiz. i30 ve Veloster modellerinden de tanıdığımız bu makinenin maksimum 300 beygir limitlerinde gezinmesini bekliyoruz. Dış tasarım ve performansında olduğu gibi kokpit donanımlarıyla da bambaşka bir noktada konumlanacak olan Elantra N önümüzdeki günlerde tekrar karşımızda olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Karşınızda yeni Elantra