reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Kona

2021 Hyundai Kona için ilk resmi detaylar; tasarım çok daha iddialı!

Bu yılın son dönemlerine doğru tanıtılması beklenilen 2021 Hyundai Kona, halihazırda iddialı olan karakterini daha da perçinleyecek.

Kona, pazara sunulduğu ilk andan itibaren Hyundai ürün gamının en karakteristik modellerinden birisi oldu. Özellikle dış tasarım dinamikleriyle Güney Koreli üretici için adeta yeni bir döneme ışık tutan kompakt SUV modeli, 2021 model yılıyla birlikte oldukça nitelikli bir makyaj operasyonu geçirecek. Resmi kaynaklar da bu makyajla birlikte aracın dinamiklerinde nasıl değişimlerin bizi beklediğini ön gösteren ipucu görsellerin paylaşmaya başladı. İçerisinde N-Line paketinin de bulunduğu 2021 Hyundai Kona paylaşımında özellikle ön yüzde oldukça önemli bazı değişiklikler yapıldığı net şekilde görülebiliyor. Bu değişimler mevcut modelden yalnızca daha modern değil, aynı zamanda daha agresif çizgileri içerecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai Kona limitlerini daha da yukarı çekiyor

Paylaşımla ilgili dikkat çeken ilk detaylar arasında agresif bir tamponla tamamlanan ve köpekbalığından ilham alınan yeni bir ön panjur bizleri karşılıyor. Bununla birlikte yeni LED gündüz sürüş farlarını ve yine LED teknolojisini içeren yeniden çizgiler de oldukça iddialı görünüyor. Kona N Line şüphesiz bu çizgileri çok daha sportif çizgilerle bir araya getirecek bir seçenek. Standart modele ek olarak N Line, daha geniş bir hava girişine sahip ayırt edici bir tampona sahip olacak. Makyajlanan Kona hakkındaki gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Yeni Hyundai i20 karşımızda