reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Tucson

2021 Hyundai Tucson; Avrupa pazarında satışa sunulacak motorlar netleşti

Tasarım konusunda markasının yeni bir devrimini temsil eden 2021 Hyundai Tucson, kaputunun altındaki zengin seçenekle pazarda olacak.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen çevrimiçi tanıtım etkinliği üzerinden karşımıza çıkarılan 2021 Hyundai Tucson, son yıllardaki en dikkat çekici modellerden olma yolunda. Markanın radikal tasarım dilinin de yeni bir habercisi olan jenerasyon Türkiye’de de şimdiden büyük bir potansiyele sahip. Tanıtımla birlikte araçla ilgili dinamiklerden detaylar da kademeli olarak netleşiyor. Yapılan planlama doğrultusunda Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu pazarlarda kullanıcıları bolca elektrik destekli motor seçeneği bekliyor olacak. Dizel ve benzinli ünitelerin de içerisinde bulunacağı ürün gamı bu sayede her çeşit kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir zenginliğe sahip.

2021 Hyundai Tucson hibrit seçeneklerle öne çıkıyor

Yeni Tucson’un giriş seviyesinde 1,6 litrelik benzinli motor karşımıza çıkıyor. 150 PS’lik güç üreten bu makineyi aynı hacimde dizel motor 115 PS’lik güç değeriyle takip ediyor. Üst tarafa doğru geçtikçe hibrit gücü devreye giriyor. 48V mimarisinin merkezinde olan bu seçenek benzinli motorun seviyesini 180 PS, dizel motorunkini ise 136 PS’e yükseltiyor. Benzinli motorun zirvesinde ise önümüzdeki yıldan itibaren satışa sunulacak 265 PS’lik ünitenin olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Şanzıman noktasında ise 6 kademeli manuel ve 7 kademeli otomatik parça karşımızda olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tamamen yeni bir gövdeye ve platforma sahip olan Tucson’un dinamik oranları, yolcuların konforunu ve ferahlığını ön planda tutuyor. Bir önceki nesle göre 20 mm daha uzun, 15 mm daha geniş ve 10 mm artırılmış dingil mesafesi gelen Yeni Tucson, kısacası her zamankinden daha geniş. Özellikle arkada oturan yolcular, 26 mm ek diz mesafesinin keyfini çıkarak saatlerce uzun yolculuklar yapabilecekler. Bu arada, bagaj kapasitesi de seçilen motor ve güç aktarım sistemine bağlı olarak 33 ila 107 litre arasından artırılmış. Hyundai tarafından açıklanan hacim 620 litre ve koltuklar katlandığında da 1.799 litreye kadar çıkabiliyor. Modelle ilgili merak ettiğiniz detaylara buradan ulaşabiliriz.

İlginizi çekebilir

Karşınızda yeni Elantra