reklamı kapat

POPÜLER

2021 Jaguar I-Pace Black

2021 Jaguar I-Pace Black; ailenin elektrikli üyesine karanlık dokunuş

 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 14:39

Gövde renginden farklı olarak siyahı hakim olduğu parçalarla bezenen 2021 Jaguar I-Pace Black, üst seviye rakamlarla asfaltta olacak.

Şanghay Otomobil Fuarı’nın gündemi meşgul ettiği otomobil dünyasında, fuar dışı adımlar da dikkat çekiyor. Avrupa kanadında elektriği önemli üyelerinden birisi olan I-Pace’i merkeze alan gelişmeyle, 2021 model yılı için özel bir versiyon radarımıza takılıyor. Tasarım odaklı değişimleriyle öne çıkan 2021 Jaguar I-Pace Black, siyahın kendine has çekiciliğini gövde üzerinde toplayan farklılıklarla donatılıyor. HSE donanım paketi üzerinde geliştirildiği açıklanan versiyon teknik nitelik olarak standart şekilde çift elektrik motorlu kombinasyonla satın alınabiliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Jaguar I-Pace Black teknik özellikleri

I-Pace Black’de adından da anlaşılabileceği üzere, dış bölümündeki parçalarda gövde renginden farklı olarak siyah kullanılıyor. Izgaranın çevresinde, ayna kapaklarında ve 20 inçlik 5 kollu jantlarda versiyona özel karanlık havanın esintileri öne çıkıyor. Kokpit bölümünde de panellerdeki kaplamaların parlak siyahla tamamlanarak temayı yansıtışı dikkat çekiyor. I-Pace Black’in tüm versiyonlarında kullanılan çift elektrik motorlu kombinasyon 394 beygirlik güç ve 696 Nm tork değerlerini beraberinde getiriyor. Otomobil bu kombinasyonda 0’dan 100’e hızlanmasını sadece 4,5 saniyede tamamlayabiliyor. Modelin batarya kapasitesi ise 90 kWh. 100 kW’a kadar hızlı şarj desteğinin sunulduğu bu bataryayı 15 dakikalık dolumla yaklaşık 130 kilometre menzil kat edebilecek noktaya getirmek mümkün olacak. I-Pace Black yurt dışında yaklaşık 100 bin dolarlık fiyatla alıcı buluyor.

İlgili video

e-tron GT