reklamı kapat

POPÜLER

2021 Mercedes Vito Tourer

2021 Mercedes Vito Tourer için 237 beygirlik dizel motor seçeneği ürün gamına eklendi

 - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 21:51

Yüksek performansın yanında verimlilik vadeden yeni dizel motor seçeneği 2021 Mercedes Vito Tourer ürün gamında iki paketle kombin ediliyor.

2020 itibarıyla yenilenmiş tasarımı, arttırılan donanımları ve güvenlik teknolojileri Türkiye’de satılmaya başlanan Vito Tourer, 237 beygirlik güç ve 500 Nm tork sunan yeni motor seçeneğiyle karşımızda. 2021 model yılıyla ürün gamına dahil edilen dört silindirli turbo dizel motor, yüksek verimlilik performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunmayı vadediyor. 2021 Mercedes Vito Tourer ürün gamında hem Select hem de Select Plus donanımlı araçlarda yeni motor güç üniteleri sunulmaya başlandı. Yeni motor için ayrıca Uzun ve Ekstra Uzun seçenekleri de sunuluyor. Haziran 2021 itibarıyla; 116 CDI (163 HP) olarak sunulan Pro donanımlı araçlar 119 CDI (190 HP) olarak, 119 CDI (190 HP) olarak sunulan Select donanımlı araçlar ise 124 CDI (237 HP) olarak satışa sunulmaya başlandı. ito Tourer versiyonlarında 9G-TRONIC otomatik şanzıman da standart olarak sunuluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Mercedes Vito Tourer havalı süspansiyon sistemiyle alınabiliyor

Select donanımına sahip Vito Tourer’da AIRMATIC havalı süspansiyon sistemi opsiyon olarak sunulmaya başlandı. Süspansiyonu yol yüzeyine uyacak şekilde ayarlayabilen AIRMATIC, süspansiyonun sönümlemesini her bir tekerlek için otomatik olarak mevcut sürüş durumuna veya yolun durumuna göre düzenleyebiliyor. Bu sayede her durum için sarsıntısız sürüş konforu sağlanıyor. AIRMATIC havalı süspansiyon, kullanıcılarına Konfor, Spor, Manuel, Lift olmak üzere dört farklı sürüş modu seçeneğiyle birinci sınıf yolculuk konforu sunuyor. Hız arttığında aracı alçaltan sistem, sürüş stabilitesini artırmanın yanı sıra yakıt tüketiminin azaltılmasına da katkıda bulunuyor. Entegre otomatik seviye kontrolü sayesinde, araç seviyesi, ağır bir şekilde yüklendiğinde veya bir römork kullanıldığında bile sabit kalabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Vito’da, Aktif Fren Asistanı ve DISTRONIC özelliklerinin eklenmesiyle daha önce 10 adet olan güvenlik ve sürüş yardım sistemi sayısı 12 adede ulaşmış durumda. Vito, böylece sınıfının en güvenli aracı olma geleneğini sürdürüyor. Vito’nun kapalı kasa versiyonu, hava yastıkları ve sürücü ve ön yolcu için emniyet kemeri uyarısını standart olarak sunuyor. Vito ayrıca Yan Rüzgar Savrulma Asistanı ve Yorgunluk Asistanı ATTENTION ASSIST’i bundan beş yıl önce sunarak sınıfının güvenlik standartlarını yeniden tanımlamıştı.

İlginizi çekebilir

Mercedes EQS; elektrikli ailenin amiral gemisiyle tanışın