reklamı kapat

POPÜLER

Nissan Juke fiyat listesi

2021 Nissan Juke Türkiye fiyatları açıklandı; işte versiyonlar

 - Güncelleme: 26 Ocak 2021 13:26

Avrupa pazarının ardından artık Türkiye için de listelerde göreceğimiz 2021 Nissan Juke, beş farklı paket üzerinden pazara giriş yaptı.

2019’un Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen tanıtımıyla birlikte bizleri selamlayan Juke, Koronavirüs sürecinden etkilenen isimlerden oldu. Türkiye pazarına geçiş süreci aksayan model için devam eden bekleyiş ise bugün sona eriyor. Düzenlenen çevrimiçi lansman üzerinden ülkemizdeki macerası başlatılan model beş farklı versiyon üzerinden tercih edilebiliyor. Giriş seviyesinde 229.900 TL ile bizi karşılayan Nissan Juke için zirve nokta 349.900 TL olarak açıklandı.

NISSAN JUKE

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Nissan Juke fiyat listesi

Markanın resmi kaynakları tarafından açıklanan rakamlar şu şekilde karşımıza çıkıyor;

Tekna Manuel 229.900 TL
Tekna Otomatik 297.900 TL
Platinium Otomatik 317.900 TL
Platinium Perso Otomatik 332.900 TL
Platinium Premium Otomatik 349.900 TL

Yeni Juke’da 115 beygir güç üreten üç silindirli 1.0 litrelik DIG-T motor konumlandırılıyor. Kullanıcılar versiyonlarda 6 ileri manuel vites ya da 7 ileri çift kavramalı otomatik vites (DCT) seçenekleriyle araca sahip olabilecek. Aracın dijital asistan destekleri de önemli oranda geliştirildi. Tekna versiyonundan itibaren Bisiklet ve Yaya Tanımalı Akıllı Çarpışma Önleme Sistemi, Akıllı Şerit Takip Asistanı, Akıllı Otomatik Uzun Far Asistanı, Trafik İşaret Tanıma Sistemini standart olarak geliyor. Bunlara ek olarak, Platinum Premium versiyonunda mevcut olan Kör Nokta Uyarı Sistemi, Akıllı Yorgunluk Algılama Sistemi, Akıllı Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Akıllı Çevre Görüş Sistemi de listelerde olacak.

Juke bir önceki jenerasyonu ile kıyaslandığında, arka koltuklarda 5,8 cm’lik artan diz mesafesi, yine 2,2 cm’lik artan baş mesafesi ile arkada oturan yolculara oldukça geniş bir alan sunuyor. Aracın yüzde 20 artan 422 litrelik bagaj hacmi ile de öne çıkıyor. Yenilenmiş iç tasarımı ile kullanıcı dostu kontrol özellikleri sayesinde daha fazla konfor sağlayan Nissan Juke’ta; 7 inç gelişmiş sürücü yardım ekranı, araç konsolunda ve kapı içlerinde yer alan yumuşak dokunuşlu döşeme malzemeleri, ambiyans aydınlatma, standart mono-form koltuklar ve Alcantara yarı deri koltuk döşemeleri ile birleşerek kalite algısını artırıyor. Özellikle orta paketten itibaren standart olarak sunulan ön koltuk ısıtma sistemi sayesinde yolculukları daha keyifli bir hale getiriyor. Yeni Juke iki farklı kumaş iç döşeme ve iki farklı süet/deri iç renk paketi ile sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Juke çarpışma testi