reklamı kapat

POPÜLER

Nissan Juke fiyat listesi

2020 Nissan Juke için ilk yurt dışı fiyatları belli oldu

2020 Nissan Juke için İngiltere ve Almanya üzerinden açıklanan yurt dışı fiyatları önemli oranda fiyat artışıyla kullanıcıları karşılıyor.

İkinci jenerasyonuyla birlikte geride bıraktığımız eylül ayın itibarıyla sahneye çıkan Nissan Juke beraberinde radikal tasarım değişimini getirmişti. Bu zamana kadar belki de en çok eleştirilen noktalarından birini bu yüzüyle geride bırakan kompakt crossover modeli için satış süreci de artık netleşmeye başladı. Kaynaklara yansıyan detaylarda İngiltere ve Almanya gibi noktalarda satış fiyatları netleşen 2020 Nissan Juke cephesi, bu noktada hatırı sayılır bir artışla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İngiltere’de 17.395 sterlin olarak belirlenen başlangıç fiyatı, geride bıraktığımız modelin 15.520 sterlin olan seviyesinden neredeyse 2.000 birim daha ileride olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Nissan Juke yurt dışı fiyatları

Visia olarak isimlendirilen donanım paketi üzerinden netleştirilen giriş seviyesinin ardından bizleri ikinci basamakta Acenta karşılıyor. Bu paket için Nissan cephesi tarafından belirlenen fiyat ise yaklaşık 19.000 sterlin olarak detaylara yansımakta. Ailenin en üst noktasında yer alacak olan Tekna+ ise 23.895 sterlinle en pahalı model rozetini elinde tutacak. Burada da eski modele göre 3.000 sterlinle yakın bir zam dikkat çekiyor. Fiyatların Almanya kısmına baktığımızda ise 18.990 euroluk seviyenin karşımıza çıktığını görüyoruz. Bu da bi önceki jenerasyon üzerinden 2.750 euro seviyesinde bir artış demek. 4.210 mm boyu, 1.595 mm yüksekliği ve 1.800 mm genişliği ile hem daha çok hacme sahip hem de 23 kilo daha hafif olması sayesinde JUKE, yüksek kuvvetli çelikten gövdesi ile sağlam ve dengeli ve daha iyi köşe dönüş ve performans özelliklerini sayesinde daha kolay kontrol edilebiliyor. Yeni Juke 117 beygir gücünde, üç silindirli, 1.0 litrelik DIG-T turbo-şarjlı ünitesiyle de farklı dinamikler sunma iddasında. Juke ile ilgili teknik detaylara buradan ulaşabilirsiniz.