reklamı kapat

POPÜLER

2020 Nissan Juke

2020 Nissan Juke için lansman öncesi yayımlanan tanıtım [Video]

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkacak olan 2020 Nissan Juke, lansmanına çok az bir süre kala merak uyandıran bir tanıtım ile karşımızda.

Crossover segmentinin başarılı temsilcisi Nissan Juke yenilenmeye hazır. Markanın uzun süredir üzerinde çalıştığı modelin lansmanının yapılmasına sadece bir gün kaldı. Bahsettiğimiz direkt olarak yukarıda izleyebileceğiniz video, oldukça kısa olmasına ramen modelin ana tasarım hatları hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Ön tasarımda bir önceki Juke ile ortak bir pay mevcut. Şişkin tampon yapısı ve yuvarlak far yapısı korunmuş. Bununla beraber led gündüz farları ile çağa ayak uydurulmuş. Markanın diğer modellerinde de görmeye alıştığımız ön ızgarası 2020 Nissan Juke için de kullanılmış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Nissan Juke kaputunun altında neler barındırıyor?

Modelin teknik detayları hala belirsiz ancak gerek Nissan’nın diğer modellerinden gerek ise kardeş markalardan bazı tahminler yapmak zor değil. İşte bu yüzden CMF adıyla bildiğimiz ve Renault Captur’da da kullanılan platform, Juke’un temelini oluşturacak ana unsurlar arasında olmasını bekliyoruz. Motor seçenekleri konusunda ise 1.0 litre üç silindir, 1,3 litre dört silindir benzinli ve 1,5 litrelik dizel makinenin karşımıza çıkması çok da şaşırtıcı olmayacak. Güç değerlerinin ise 140 beygir dolaylarından başlayıp 160 beygire kadar esnemesini gündemde. 3 Eylül 2019’da tanıtılacak yeni Juke hakkında tüm detayları LOG.com.tr’de bulabilirsiniz.