reklamı kapat

POPÜLER

2021 Opel Mokka

2021 Opel Mokka için yurt dışı fiyatları belli oldu; işte resmi rakamlar

Resmi kaynaklar üzerinden gerçekleştirilen duyuruyla fiyatları netlik kazanan 2021 Opel Mokka, ilk andan itibaren elektrikli olarak da sipariş edilebilecek.

Haziran ayında yapılan paylaşım üzerinden elektrikli versiyonuyla karşımıza çıkarılan yeni jenerasyon Mokka cephesiyle ilgili gelişmeler kademeli olarak devam ediyor. Elektriğin ardından kullanıcılara sunulacak benzinli ve dizel gibi motor seçenekleri de duyurulan modelin satış süreciyle ilgili bugün Opel cephesinden açıklama geldi. Avrupa merkezli olarak kademeli şekilde başlatılacak olan sipariş ve satış sürecini içeren bu duyuruyla birlikte 2021 Opel Mokka ailesinin fiyatları üzerindeki perde de kaldırılıyor. giriş seviyesindeki versiyonu Almanya’da 19.990 euroya satılacak olan Mokka’ya sahip olmak isteyen kullanıcılar ilk andan itibaren elektrikli seçeneği de tercih edebilecek. Opel tarihinde bir ilk olacak bu seçimin merkezinde olacak Mokka-e’nin başlangıç fiyatı ise 32.990 euro olarak netlik kazandı. Gözlerin üzerinde olacağı elektrikli versiyon için Opel’in 8 yıl veya 160.000 kilometre batarya garantisi verdiğini de özellikle belirtmeden geçmeyelim.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan teknik özellikleriyle 2021 Opel Mokka

Fiyat gelişmesinin vesilesiyle yeni Mokka ailesinin rakamsal verilerinin üzerinden tekrar geçebiliriz. PSA grubunun altyapısı üzerine şekillenen yeni neslin elektrikli dinamikleri meraklıları için çok da yabancı değil. 136 beygir güç ve 260 Nm tork üretene bir elektrik motoruyla kullanıcılarla buluşacak olan Mokka-e, 50 kWh’lik batarya paketi sunulacak. Aracın yaklaşık 325 kilometrelik batarya menzili bulunuyor. Mokka’nın içten yanmalı versiyonları ise iki adet benzinli ve bir adet dizel olmak üzere üç seçenek üzerine kurulu olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Peugeot ve Citroen modellerinden bildiğimiz bu motorların giriş seviyesinde 1,2 litrelik turbo üç silindir makine yer alıyor. Baz kombinasyonda 100 PS güç ve 205 Nm tork değerlerini sunacak olan motorun bir üst dinamikleri ise 130 PS güç ve 230 Nm tork üzerine kurulu. Kullanıcılar şanzıman ayağında 8 kademeli otomatik ve 6 kademeli manuel şanzımanlara versiyonlara göre sahip olacak. Dizel motor ise 1,5 litrelik dört silindirli yapısıyla 110 PS güç ve 250 Nm tork üretiyor. Gerek dış tasarımı gerekse kokpitindeki dijital yapısıyla markanın yeni felsefesini temsil edecek Mokka ailesinin 2021 içerisinde Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Tam elektrikli özellikleriyle Corsa-E